Mrb Hanımlar Çarşamba günü kontrole gideceğim inşallah 35.3 günlük olmuş oluyorum doğum için gün veririlermi nstye girermiyim ne yaparlar acaba beni aydınlatın lütfen 

Yani 35 haftalıkken mi girdin nstyeBen girdim nts canım bana gün vermediler bakalım pazartesi verecekleri 36+1 olucaz pazartesi
Aynen canım nts artı tokoYani 35 haftalıkken mi girdin nstye![]()
Evet kuzumSezeryan mı olacaksınız
O haftalarda nstye sokuyorlardı hatırladığım kadarıyla.Eğer normalse zaten ağrı kanama olunca gel diyor.Sezaryende direk gün veriyor kuzum.Mrb Hanımlar Çarşamba günü kontrole gideceğim inşallah 35.3 günlük olmuş oluyorum doğum için gün veririlermi nstye girermiyim ne yaparlar acaba beni aydınlatın lütfen![]()
Nst ye girmeyi hiç sevmiyorum.O haftalarda nstye sokuyorlardı hatırladığım kadarıyla.Eğer normalse zaten ağrı kanama olunca gel diyor.Sezaryende direk gün veriyor kuzum.
Daha belli değil cnm işte bu gidişimde ogrenicem inşallah Allah'ım hepimize kolaylık versin inşallahSancın ağrın varsa nst ye alır bence canım yada gün verebilir sezaryan mı olacak doğumun
O haftalarda nstye sokuyorlardı hatırladığım kadarıyla.Eğer normalse zaten ağrı kanama olunca gel diyor.Sezaryende direk gün veriyor kuzum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nst ye girmeyi hiç sevmiyorum.