Kontrolden geldik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Kontrolden geldik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,552 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kontrolden geldik
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Tülay NALÇACI

Kayıtlı Üye
rank
5 günde hiç kilo almamış 😔
Bende tam aynı post açıcaktım salı gününden beri evdeyiz, biliyorsun yoğun bakımdan çıktı pzaman zaten kilo vermişti şimdi de almamış doktor sütümün az geldiğini ima etti üzüldüm biraz ne yapsam sütüm çoğalır da kilo alır acaba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Günlük beslenme düzenini anlatır mısın rica etsem, yenidoğan yoğun bakım hemşiresiydim, aynı zamanda emzirme eğitim danışmanlığı veriyorum, sana da düzen belirleyelim kilo alması için
aynı durumu bugün kontrole gittiğimde söyledi doktor, eğer Nur'a ayıp olmazsa bende istesem kabalık etmiş olurmuyum?

Son düzenleme:

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bende tam aynı post açıcaktım salı gününden beri evdeyiz, biliyorsun yoğun bakımdan çıktı pzaman zaten kilo vermişti şimdi de almamış doktor sütümün az geldiğini ima etti üzüldüm biraz ne yapsam sütüm çoğalır da kilo alır acaba

aynı durumu bugün kontrole gittiğimde söyledi doktor, eğer Nur'a ayıp olmazsa bende istesem kabalık etmiş olurmuyum?
Kaç kiloda kalmış canım estagfrllah bana niye ayıp olsun 🤲🤲

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
5 günde hiç kilo almamış 😔
Kuzum aaa aa asma suratini uzulme hemen lutfennn 😘😘🤍 onemli olan 15 gun kontrolunde kilo alip almadigi sakin sutum yetmiyor diye dusunme . Ce mama ver diye derse doktorun onuda verme ee acmi kalsin diceksin . Kendini hemen toparla gecelikleri at ustunden hafif bir makyaj sacini basini topla 🤭🤭 ilk bi moralini yerine getir . Beslenmene dikkat et . Aktardan rezene al hem sakinletirir hem sut yapar eczanedeb galactago sut yapan damla al onuda kullan .bolcada emzir bebegini hem sarilik olmasin saat basi emzir 2 saate birde degil . Allahin izniyle bak nasil kilo alcak annesi 😘😘 cook cook opuyorum seni ve bebegini moral bozmak yok

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bebek nekadarlik canım benim bebek ilk dogdugunda doktor ilk 2 hafta kilo almaz kilo verir 2 hafta sonra almaya başlar doğum kilosuna geri ulaşır demişti ama benim bebek hiç vermemisti .yani eğer 15 günlük felansa normaldir canım sıkma canını stres yapma alır 🙏 😘
10 günlük kuzum bizede 15 günlük olunca doğum kilosunda olması gerekiyor hala gelemedi dedi

Kuzum aaa aa asma suratini uzulme hemen lutfennn 😘😘🤍 onemli olan 15 gun kontrolunde kilo alip almadigi sakin sutum yetmiyor diye dusunme . Ce mama ver diye derse doktorun onuda verme ee acmi kalsin diceksin . Kendini hemen toparla gecelikleri at ustunden hafif bir makyaj sacini basini topla 🤭🤭 ilk bi moralini yerine getir . Beslenmene dikkat et . Aktardan rezene al hem sakinletirir hem sut yapar eczanedeb galactago sut yapan damla al onuda kullan .bolcada emzir bebegini hem sarilik olmasin saat basi emzir 2 saate birde degil . Allahin izniyle bak nasil kilo alcak annesi 😘😘 cook cook opuyorum seni ve bebegini moral bozmak yok
Sağol canım benim Rezene de aldım bugün göğüslerim çok yumuşadı az geliyor diye önümüzde 5 gün var bakalım inşallah alacak benim kızım da 🥰🤲farkındayım doktor sonuçta doğruları söylemek zorunda ama çok zoruma gitti yani 5 günde hiç almaması hem şaşırdım hem çok üzülmüştüm arabada baya ağladım ama eşim dedi sağlığı yerinde şükür geç alsın ne olacak Allaha şükür hasta değil ona şükredelim falan diyince haklısın dedim burada da anneler sağolsun tavsiyeler verdi hepinizden Allah razı olsun 🤲🌸🌸💞

10 günlük kuzum bizede 15 günlük olunca doğum kilosunda olması gerekiyor hala gelemedi dedi

Sağol canım benim Rezene de aldım bugün göğüslerim çok yumuşadı az geliyor diye önümüzde 5 gün var bakalım inşallah alacak benim kızım da 🥰🤲farkındayım doktor sonuçta doğruları söylemek zorunda ama çok zoruma gitti yani 5 günde hiç almaması hem şaşırdım hem çok üzülmüştüm arabada baya ağladım ama eşim dedi sağlığı yerinde şükür geç alsın ne olacak Allaha şükür hasta değil ona şükredelim falan diyince haklısın dedim burada da anneler sağolsun tavsiyeler verdi hepinizden Allah razı olsun 🤲🌸🌸💞
Gelir inşallah Allah'ın izniyle kuzum🤲stres yapma üzülme

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank

Bitanem ilk kolostrum gelir sut degildir ama bebek icin onemlidir antibiyotiktir . Artik sutun inmeye baslar zaten bebegine kilo aldircak olan sut gelir . Emzirdikce goguslerin dolcak sen emzirmwkten vazgecme mamayida yavas yavas azaltmaya bak . Doktorlarin kolayina geliyo mama ver demek . Ben oglumun gunluk konteollerin de doktr gordu beni ufak zayif 😂 seennn nasil emzirirsin sutun olmaz dedi . Mama ver . Vermiyorum dedim . 100 gramda olsa almismi kilo almis gerwk yok mama verip bebegi sisirmeye yumurta kadar midesi var zaten . Cok aukur 6 ayimiza giricez daha hic mama surmedim agzina . Ama icmedigim ot çöp kalmadi (isirgan otu keten tohumu rezene birer tutam kaynat ic) 😂🤭 birde dogum sonrasi cok ailevi problemlerde yasadim cok uzuldum vs sutum azaldi bunu farkedince daha cok uzuldum bebegim doymuyordu emzirince ama gene mama vermedim . Agzim bos durmadi hep yedim bol bol uyumaya calistim . Su ve uyku en guzel sut yapandr . Sutunu yaglandircak kalitesini artiracak seyler ye ki on sutunden sonra gelen son sutun bebege kilo aldirsin canim (findik ceviz gibi). Her duygun sutunle bebege geciyor uzulmek aglamak yok 💛 . Cok sukur bebegin de saglikli bak ne guzel yaninda kokusu burnunun ucunda 🥰
Hiicc de sikma canini sen inatci ve dirayetli olursan herseyin ustesinden gelirsin . Booool sutlu gunler sutunle kal canim 😘😘😘
Hastanede kendi dogum doktorum dedi bak cocuk doktoru bile degil . İlk 15 gun kilo alimina verimine bakmicaksin 15 gunden sonrasina bakicaksin . Bebegin yeni dunyaya adaptasyonu ilk kakasinin bagirsaklardan bosalmasi emdigi sutle beraber bagirsaklarin dolmasi emilmesi kilo olmasi vs ilk 15 gunku kiloyu hic kafana takma dedi sende oyle yap hic kafana takma . Saglikli mi saglikli sariligida atlattiysa acliktan aglamadigina eminsen uzulme .
Rabbim anne dogum yaptigi gibi meme musluklarini acar. Ve bebegin doyacigi kadar rizkini verir unutma😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.