Kontrolden geldim hanımlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 prenses1prens annesi tarafından oluşturulan Kontrolden geldim hanımlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,971 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontrolden geldim hanımlar
Konbuyu başlatan 2 prenses1prens annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar bugün bebeğim tam 28 haftalık ve kan uyuşmazlığı inem var di onu yaptırdım daha önce ki sezeryan ameliyatima giren doktor ile karşılaştım bana sen Ankara da yap doğumunu diyor öteki doktor senin suyun fazla hemde aşırı fazla diyor iyice canım sıkıldı ne yapacağımı bilmiyorum hem erken doğum hemde riskli gebeyim inanır mısınız bugün çok yoruldum bir buçuk yaşında ki kızım ve üç buçuk yaşındaki kızım ile birlikte gittim her şekilde bittim tükendim birde evden çarşı otobüs üne çarşıdan da hastane otobüsüne biniyorum üstelik bebek arabası ile almıyor lar ilaki kapat diyorlar bebek arabası açık iken dolmuşa bile almıyor lar kusura bakmayın biraz uzun oldu ama gerçek den hem çok yorgunum ve bittim psikolojik olarak da tükendim 😭😭😭😔
Bende Ankaradayım hangi hastanede dogum yapacan cnm

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende Ankaradayım hangi hastanede dogum yapacan cnm
Bilmiyorum baklm eşimin önümüzdeki ay fabrika kapanacağı için yanımda olacak ilk buradaki doktor lar ile konuşup Ankara devlet hastanesi ne sevk isteyeceğim veya benim için hangisi uygun ise ona isteyeceğim baklm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kanım çok geç duruyor pihtilasmiyor ☹️
Hm anladım canım geçmiş olsun 😐

Sende bugün yorulmuşum baya benim gibi git dınlen bi

kuzum sende bugün benim gibi yoruldun hastanede
Hemde nasıl yoruldum

Hemde nasıl yoruldum
Çok yorucu ve sitresli bir gün olmuş seninki canım.Su fazlalığı bendede vardı doktorum her kontrolumde aman tatlı yeme diye beni uyardı birde hamurişi.Dikkat edince normale döndü hamdolsun.Seninkide normale döner inşaAllah.
Bende dikkat ediyorum ama her seferinde daha da fazla diyorlar bebekte sıkıntı da yok diyorlar neden böyle bilemiyorum

Hemde nasıl yoruldum
Çok yorucu ve sitresli bir gün olmuş seninki canım.Su fazlalığı bendede vardı doktorum her kontrolumde aman tatlı yeme diye beni uyardı birde hamurişi.Dikkat edince normale döndü hamdolsun.Seninkide normale döner inşaAllah.
Bende dikkat ediyorum ama her seferinde daha da fazla diyorlar bebekte sıkıntı da yok diyorlar neden böyle bilemiyorum
Baya yorucu bir gün olmuş saglikla vaktinde kucagına alirsin inşaallah canım 😘
Amin teşekkür ederim canım ☺️🤗

Son düzenleme:

Özlem anne

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar bugün bebeğim tam 28 haftalık ve kan uyuşmazlığı inem var di onu yaptırdım daha önce ki sezeryan ameliyatima giren doktor ile karşılaştım bana sen Ankara da yap doğumunu diyor öteki doktor senin suyun fazla hemde aşırı fazla diyor iyice canım sıkıldı ne yapacağımı bilmiyorum hem erken doğum hemde riskli gebeyim inanır mısınız bugün çok yoruldum bir buçuk yaşında ki kızım ve üç buçuk yaşındaki kızım ile birlikte gittim her şekilde bittim tükendim birde evden çarşı otobüs üne çarşıdan da hastane otobüsüne biniyorum üstelik bebek arabası ile almıyor lar ilaki kapat diyorlar bebek arabası açık iken dolmuşa bile almıyor lar kusura bakmayın biraz uzun oldu ama gerçek den hem çok yorgunum ve bittim psikolojik olarak da tükendim 😭😭😭😔
Dinlen çocuklarla zor oluyor...ben de 28 haftalğim sağlıkla gelenler inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar