Kontrole gittim ve

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Kontrole gittim ve başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,574 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kontrole gittim ve
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Devlete gittim bugun genelde hep özele giderdim neyse karnıma jeli doldurdular döktüler elime ve göğüslerime kadar değdi yani o derece her yerime bulastırdılar bir parca pecete verdiler sonra bende kalktım bir kac pecete aldım bana tutup ne deseler iyi yeter yeter az kullan pecete bulamıyoruz biz dediler bende napım dedim temizlenmeyim mi yaptım zor buldum ben peceteyi diyor sonra da dalga gecer gbi üstünü başını da maffettik diyor orospular cok sinirlendım pecete İcin insan kalbi kırılmaz köpek gbi de ısırılmaz bu sağlıkçıları dövenlerde boşa dövüyor gercekten hak verdım ben insanlara 🙄😏🤬
Haklıyken haksız duruma düştünüz.öncelikle uslubunuxu düzeltin.her ne olursa olsn kimseye küfretmeye hakkınız yok.Boş yere saglıkçıları dövmüyorlarda ne demek.bu nasıl bi zihniyet .Bu tür düşünen her kim varsa dilerim Allah'tan Dr suz saglıkçısız kalsın.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Haklıyken haksız duruma düştünüz.öncelikle uslubunuxu düzeltin.her ne olursa olsn kimseye küfretmeye hakkınız yok.Boş yere saglıkçıları dövmüyorlarda ne demek.bu nasıl bi zihniyet .Bu tür düşünen her kim varsa dilerim Allah'tan Dr suz saglıkçısız kalsın.
Kimse haklıyken haksız duruma düşmüyor, siz sanırım öyle bir doktora denk gelmediniz. Bende dilerim ki ihtiyaç duyduğunuz an da bir doktorun umursamaz tavrıyla karşılaşırsınız.. Ne kadar kolay insanları yargılamak. Herkes çektiğini bilir aynı kanıda olmak zorun da değilsin insanların fikirlerine düşüncelerine saygı duymayı öğren..!
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet kimse kimseyi boş yere dövmüyor yalan mı..! İnsanların acıları var ve karşına umursamaz bir doktor çıkıyor aynı durum başına gelse ne yaparsın.. Öğrenmişsiniz hemen beddua,.. Ben doktorsuz kalıyım eee sende en acil durumun da umursamaz bir doktorun tavrıyla karşılaş hadi bakalım...

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Devlete gittim bugun genelde hep özele giderdim neyse karnıma jeli doldurdular döktüler elime ve göğüslerime kadar değdi yani o derece her yerime bulastırdılar bir parca pecete verdiler sonra bende kalktım bir kac pecete aldım bana tutup ne deseler iyi yeter yeter az kullan pecete bulamıyoruz biz dediler bende napım dedim temizlenmeyim mi yaptım zor buldum ben peceteyi diyor sonra da dalga gecer gbi üstünü başını da maffettik diyor orospular cok sinirlendım pecete İcin insan kalbi kırılmaz köpek gbi de ısırılmaz bu sağlıkçıları dövenlerde boşa dövüyor gercekten hak verdım ben insanlara 🙄😏🤬
Ben gittipim devlette hiç peçete yoktu bir defa gittim zaten 😅 cebimde ne varsa peçete falan onlarla idare ettim mecbur

Esin(defnem)

Kayıtlı Üye
rank
Bende Sakarya da gidiyorum devlete Allah razı olsun kaç doktora gittim hiç 5ers birine denk gelmedim sen iyiysen inan herkes iyi oluyor peçete konusuna gelince devlet pahaliliktan dolayi peceteyi kişniş doktorum bana da demişti bu dahakine peceteni getir veremiyorum diye gulmustuk hatta ama hiç kalp kirilcak birşey olmadi

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Kimse haklıyken haksız duruma düşmüyor, siz sanırım öyle bir doktora denk gelmediniz. Bende dilerim ki ihtiyaç duyduğunuz an da bir doktorun umursamaz tavrıyla karşılaşırsınız.. Ne kadar kolay insanları yargılamak. Herkes çektiğini bilir aynı kanıda olmak zorun da değilsin insanların fikirlerine düşüncelerine saygı duymayı öğren..!

Evet kimse kimseyi boş yere dövmüyor yalan mı..! İnsanların acıları var ve karşına umursamaz bir doktor çıkıyor aynı durum başına gelse ne yaparsın.. Öğrenmişsiniz hemen beddua,.. Ben doktorsuz kalıyım eee sende en acil durumun da umursamaz bir doktorun tavrıyla karşılaş hadi bakalım.önc

Evet kimse kimseyi boş yere dövmüyor yalan mı..! İnsanların acıları var ve karşına umursamaz bir doktor çıkıyor aynı durum başına gelse ne yaparsın.. Öğrenmişsiniz hemen beddua,.. Ben doktorsuz kalıyım eee sende en acil durumun da umursamaz bir doktorun tavrıyla karşılaş hadi bakalım...
İnsa nun uslubu kşiliğini ele verir.kimse kimseye küfredip hakaret edemez .umursamazlıkla karsılasmıs olabilirsiniz bunu Dr unuza güzelce söyleyin .keske biraz daha ilgilenseydiniz vs şikayetinizi dile getirin öyle bi Dr ile bi kaç kere karsılastım güzelce söyledim sagolsun onlarda haklısın deyip tekrardan güzelce ilgilendi .adamlar aksama kadar türlü türlü ins ugrasıyor bi yerde artık tahammül kalmıyor hele hele ki bu pandemi sürecinde....saygı demişsin ya gel senin daha çok ihtiyacı var. Önce ne yazdığımı algıla sonra sorgula.küfrederek haksızsın ,bosuna dövmüyorlar diyerek haksızsın. ANLIYOR MUSUN?

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım hem hamileliğimde hemde doğumumda HEP devlete gittim tabikide özel GIBI olamaz çünkü özelde verdikleri herşeyin parasını senden alıyorlar fazlasıyla doktorun ilgisizliğine gelince keşke uyarsaydın Benin doktorum yoğunluğu yoksa zaten seninle fazlasıyla ilgileniyor ama yoğunsa Biran önce yolluyor oğlum hastalandığında önce özele gittim 1 gece kaldım bir milyar para ödedim 2 hafta önce yine hastalandı devlete götürdüm 3 gün kaldım aradaki farkı sorarsan 1. Si kaldığım gün sayısı 2. Side özelde günde 2 kez doktor kontrole geliyor devlette sabahları.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
İnsa nun uslubu kşiliğini ele verir.kimse kimseye küfredip hakaret edemez .umursamazlıkla karsılasmıs olabilirsiniz bunu Dr unuza güzelce söyleyin .keske biraz daha ilgilenseydiniz vs şikayetinizi dile getirin öyle bi Dr ile bi kaç kere karsılastım güzelce söyledim sagolsun onlarda haklısın deyip tekrardan güzelce ilgilendi .adamlar aksama kadar türlü türlü ins ugrasıyor bi yerde artık tahammül kalmıyor hele hele ki bu pandemi sürecinde....saygı demişsin ya gel senin daha çok ihtiyacı var. Önce ne yazdığımı algıla sonra sorgula.küfrederek haksızsın ,bosuna dövmüyorlar diyerek haksızsın. ANLIYOR MUSUN?
Akşama kadar türlü insanla karşılaşçaklar zaten bunu bilerek bu mesleği seçiyorlar. Onların işleri bu ben tedavi olacam diye kimseye yalakalık yapamam. Onlar da ona göre parasını alıyor. Şimdiye kadar yattılar pandemi çıktı da biraz çalıştılar. Bana saygıdan bahsedecek son insansın. Herkes ne çektiğini bilir ona göre de tepkisini verir bunu senin sorgulamaya hakkın yok herkesin hür iradesi karışamazsın.. Hadi iyi günler..

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Cidden bazı devlet sağlıkçılari anlamak zor ya bende geçen gittim senin aksine doktorum 2 tane peçete kutusu verdi karnını iyice temizle yoksa kıyafetine geçer diye gülüp odadan çıktı rabbim hep böyle insanlarla karşılaştırsın bizleri sen boşver kuzum üzülmene değmez bazıları insanlıktan nasibini almamışlar

Esrabeyza

Kayıtlı Üye
rank
Bende bu aydan itibaren devlete gidcem bunlari öğrenmem iyi oldu ne olur ne olmaz çantaya peçete koyicam:)
Canim bnde iki hamileliğimde de devlete gittim bana hiç böyle birşey denk gelmedi aksine rulodan kendileri bolca koparıp veriyorlar sana demkki aksi bir doktor denk gelmiş belli olmuyor yani bazıları gerçekten çok kötü ama öyle doktorlar da varki devlette çok iyiler yani ben hep iyilerle karşılaştım insalh hepte öyle olur

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...