Korkulacak birsey yok bence özel tercih etmelisin o kadar güzel ilgileniyorlar ki o korku hissi kayboluyor bende senin gibiydim hastane hastane gezdim hem devlet hem özel en sonunda sonlara doğru 3 veya 4 defa hiç değiştirmeden özelde 1 doktora gittim sanki hamilelik suresince hep ona gitmisim gibi davra
Korkulacak birsey yok bence özel tercih etmelisin o kadar güzel ilgileniyorlar ki o korku hissi kayboluyor bende senin gibiydim hastane hastane gezdim hem devlet hem özel en sonunda sonlara doğru 3 veya 4 defa hiç değiştirmeden özelde 1 doktora gittim sanki hamilelik suresince hep ona gitmisim gibi davrandilar
Canım durekli özele gidiyordum ama kiliste bir tane özel hastane var ve orda doğum yapmıyor antebe gidiyordum arkadaşım devlette yaptı dün çok iyi diyor eşimde devlette yap diyor yakın diye
Normal yapacaksan eğer doğumu doktordan ziyade ebe önemli benim iki dogumumdada doktorlarım yoktular yanımda ebelerle dogum yaptim canım ama sezeryansa tabiki hem doktor hemde hastane önemli rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım bu benim ikinci evliliğim birinciden 17 yaşında bir oğlum var ilk doğumum normal oldu bebek 4.bucuk kilo doğdu ebeler ve yemzilikci bayanla ve tranva yaşadım doğum sonra kackere bayimdim 15 20 gün yattım kalkamadm şimdide korkuyorum 38 haftaligim şuan napcagimida bilmiyorum