Sorum var Korku

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma kahraman tarafından oluşturulan Korku başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,510 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korku
Konbuyu başlatan Fatma kahraman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatma kahraman

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 33 haftalık hamileyim ve bebeğin suyu çok az hastanede yattım bayramdan önce çıktım sonra 3 günde bir gitmem lzm di takibe alsınlar diye bugün gittim nst iyi çıktı ama acilmam varmış ne yapicam ya korkuyorum çok erken daha doğarsa ne olacak🥺😔
Rabbim yardımcın olsun canım

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
Amin kuzum inş alttan bakmakta zorundalar kuzum ama sancın yoksa neden baktılar acaba bende burda doktoruma bak diyorum sancim var diyorum bakmıyor bile şaşırdım sen çok yorma kendini uzan dinlen sürekli ilaç Yada iğne vermeleri gerekliydi kuzum çok dikkat et
Öyle yapıyorum cnm uzanıyorum sürekli ilaç iğne fln vermiyorlar şuan bile belim çok ağrıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkma canım sen bol bol dinlen sol tarafına yat bol su iç Allah'ın izniyle bişey olmaz. Olumlu düşün stres yapma bebişinde etkilenir annesi 🥰
Korkuyorum cnm elimde değil ona bişey olacak diye erken doğarsa dinleniyorum ancak

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Öyle yapıyorum cnm uzanıyorum sürekli ilaç iğne fln vermiyorlar şuan bile belim çok ağrıyor

Korkuyorum cnm elimde değil ona bişey olacak diye erken doğarsa dinleniyorum ancak
İstersen başka bir doktora daha gözük cnm haftamız daha erken tabiki dogm olmasın bu haftada kilosu flan nasıldı kuzum

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
İstersen başka bir doktora daha gözük cnm haftamız daha erken tabiki dogm olmasın bu haftada kilosu flan nasıldı kuzum
Bayramdan önce gitmiştim cnm 2 kilo 200 Gr

Rabbim yardımcın olsun canım
Sağol kuzum 🥰

Korkma canım sen bol bol dinlen sol tarafına yat bol su iç Allah'ın izniyle bişey olmaz. Olumlu düşün stres yapma bebişinde etkilenir annesi 🥰
Korkuyorum valla cnm elimde değil ona bişey olacak diye erken doğarsa diye ama bişe olmaz inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum ve dinleniyorum

Korkuyorum valla cnm elimde değil ona bişey olacak diye erken doğarsa diye ama bişe olmaz inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum ve dinleniyorum

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank

Sağol kuzum 🥰

Aynıyız cnm az önce korkudan ağladım valla en ufak sancim da korku doluyorum panik te oluştu aslında bu daha çok strese sokuyor bizi de bebisleri de iyi düşünelim iyi olsun kuzum yalancı sancılar yaşadın mı sen hiç

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
Aynıyız cnm az önce korkudan ağladım valla en ufak sancim da korku doluyorum panik te oluştu aslında bu daha çok strese sokuyor bizi de bebisleri de iyi düşünelim iyi olsun kuzum yalancı sancılar yaşadın mı sen hiç
Ayn cnm bir kaç kere oldu derin nefes al sakin ol geçer o iyi olur inşallah senin bebeğinde mi aynı kilo

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Ayn cnm bir kaç kere oldu derin nefes al sakin ol geçer o iyi olur inşallah senin bebeğinde mi aynı kilo
Bayramdan önce gittiğim de 2100 Du cnm derin nefes alıyorum ama panik olmasam işte kuzum karnım aşağı çekiliyormuş gibi hissediyorum lavoba ya gittikçe rahmime baskı oluyor gibi ve yemek flan hiç yiyemiyorum iki gündür flan midem çok bulanıyor hepsi beni çok korkutuyor acile de gitmek istemiyorum yalnıs birsey yaparlar diye kuzum

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
Bayramdan önce gittiğim de 2100 Du cnm derin nefes alıyorum ama panik olmasam işte kuzum karnım aşağı çekiliyormuş gibi hissediyorum lavoba ya gittikçe rahmime baskı oluyor gibi ve yemek flan hiç yiyemiyorum iki gündür flan midem çok bulanıyor hepsi beni çok korkutuyor acile de gitmek istemiyorum yalnıs birsey yaparlar diye kuzum
Sen kendini sakinleştir biliyorum çok zor dayanamıyor insan ama yapacak bişey yok ama çok olursa ağrı git bı baksınlar bence kuzum

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Sen kendini sakinleştir biliyorum çok zor dayanamıyor insan ama yapacak bişey yok ama çok olursa ağrı git bı baksınlar bence kuzum
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum kuzum inş erken dogum olmayız rabbim yardımcımiz olsun bir durum olursa kuzum bana da haber ver merakta bırakma çok sagl hersey için

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Sağol kuzum 🥰

Rica ederim kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar