Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 33 haftalık hamileyim ve bebeğin suyu çok az hastanede yattım bayramdan önce çıktım sonra 3 günde bir gitmem lzm di takibe alsınlar diye bugün gittim nst iyi çıktı ama acilmam varmış ne yapicam ya korkuyorum çok erken daha doğarsa ne olacak
Amin kuzum inş alttan bakmakta zorundalar kuzum ama sancın yoksa neden baktılar acaba bende burda doktoruma bak diyorum sancim var diyorum bakmıyor bile şaşırdım sen çok yorma kendini uzan dinlen sürekli ilaç Yada iğne vermeleri gerekliydi kuzum çok dikkat et
Aynıyız cnm az önce korkudan ağladım valla en ufak sancim da korku doluyorum panik te oluştu aslında bu daha çok strese sokuyor bizi de bebisleri de iyi düşünelim iyi olsun kuzum yalancı sancılar yaşadın mı sen hiç
Aynıyız cnm az önce korkudan ağladım valla en ufak sancim da korku doluyorum panik te oluştu aslında bu daha çok strese sokuyor bizi de bebisleri de iyi düşünelim iyi olsun kuzum yalancı sancılar yaşadın mı sen hiç
Bayramdan önce gittiğim de 2100 Du cnm derin nefes alıyorum ama panik olmasam işte kuzum karnım aşağı çekiliyormuş gibi hissediyorum lavoba ya gittikçe rahmime baskı oluyor gibi ve yemek flan hiç yiyemiyorum iki gündür flan midem çok bulanıyor hepsi beni çok korkutuyor acile de gitmek istemiyorum yalnıs birsey yaparlar diye kuzum
Bayramdan önce gittiğim de 2100 Du cnm derin nefes alıyorum ama panik olmasam işte kuzum karnım aşağı çekiliyormuş gibi hissediyorum lavoba ya gittikçe rahmime baskı oluyor gibi ve yemek flan hiç yiyemiyorum iki gündür flan midem çok bulanıyor hepsi beni çok korkutuyor acile de gitmek istemiyorum yalnıs birsey yaparlar diye kuzum
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum kuzum inş erken dogum olmayız rabbim yardımcımiz olsun bir durum olursa kuzum bana da haber ver merakta bırakma çok sagl hersey için