Sorum var Korku

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma kahraman tarafından oluşturulan Korku başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,510 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korku
Konbuyu başlatan Fatma kahraman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatma kahraman

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum kuzum inş erken dogum olmayız rabbim yardımcımiz olsun bir durum olursa kuzum bana da haber ver merakta bırakma çok sagl hersey için
Amin gülüm inşallah olmaz öyle bişe vaktinde gelirle melekler Allah ağrılarımizi hafifletsin inşallah haber ederim cnm tabiki sende et olurmu yazabilirsin bana ne olursa olsun her türlü sağol cnm benim dikat et kendine çok 🥰🥰 senin bebeğin kız mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim kuzum
🥰🤗

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Amin gülüm inşallah olmaz öyle bişe vaktinde gelirle melekler Allah ağrılarımizi hafifletsin inşallah haber ederim cnm tabiki sende et olurmu yazabilirsin bana ne olursa olsun her türlü sağol cnm benim dikat et kendine çok 🥰🥰 senin bebeğin kız mi

🥰🤗
Amin cnm cok sagl aynen kız tatlım senin

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 33 haftalık hamileyim ve bebeğin suyu çok az hastanede yattım bayramdan önce çıktım sonra 3 günde bir gitmem lzm di takibe alsınlar diye bugün gittim nst iyi çıktı ama acilmam varmış ne yapicam ya korkuyorum çok erken daha doğarsa ne olacak🥺😔
Allah sağlıklı zamanında doğum nasip etsin kaç cm açılma var canım

Fatma kahraman

Kayıtlı Üye
rank
Valla kuzum azcık daha beklesinler bize de kendilerine de yazık bu şekilde isim düşündün mü cnn
Yok vala cmm isim tam olarak düşünmedik kayınvalidemin adını istiyolar başka oğlu yok diye onuda ben istemiyorum bakacaz artık sen düşündün mü cnm

Allah sağlıklı zamanında doğum nasip etsin kaç cm açılma var canım
Sağol kuzum 1 santim acilmam var

Tüm sayfalar yüklendi.