Sorum var Korkuyorm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kabakçiçeği tarafından oluşturulan Korkuyorm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 196 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuyorm
Konbuyu başlatan Kabakçiçeği
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

Kabakçiçeği

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba ben yumurtlamanın 10. Günü öğrendim 26,1 ile dün 636 gibi beta ile takip ettim en son 2 günde bir normal artışta şu an pazartesi kontrolm var ama bugün batma kramp ve tarzı giç bir hissim yok normal mı 5+4 günlük son adete göre bugün bi sorun olduğu anlamına gelir mi bu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba ben yumurtlamanın 10. Günü öğrendim 26,1 ile dün 636 gibi beta ile takip ettim en son 2 günde bir normal artışta şu an pazartesi kontrolm var ama bugün batma kramp ve tarzı giç bir hissim yok normal mı 5+4 günlük son adete göre bugün bi sorun olduğu anlamına gelir mi bu
Hayır gelmez canım böyle endişeler etme .sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kanama , geçemeyen sancılar olmadığı sürece sorun yok / ara ara kramp girer dediğin gibi Buda büyüyen rahim yüzünden ve yerleşeme yüzünden oluyor . Olmamasında bir sorun teşkil etmez sen dikkatli ol ağır işler yapma , yüksek yerlere uzanmaya çalışma yataktan aniden kalkma ❤️

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Hayır gelmez canım böyle endişeler etme .sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kanama , geçemeyen sancılar olmadığı sürece sorun yok / ara ara kramp girer dediğin gibi Buda büyüyen rahim yüzünden ve yerleşeme yüzünden oluyor . Olmamasında bir sorun teşkil etmez sen dikkatli ol ağır işler yapma , yüksek yerlere uzanmaya çalışma yataktan aniden kalkma ❤️
Aysenur

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
K
Katılıyorum canıma

Kabakçiçeği

Kayıtlı Üye
rank
O saydıklarınızın hepsini yapıyorm ya taşınma aşamasındayım ev yerleştiriyorum tek başıma mecburen her işi yapmaya çalışıyorum inşallah birsey olmaz 😞

Tüm sayfalar yüklendi.