Sorum var Korkuyorm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kabakçiçeği tarafından oluşturulan Korkuyorm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 202 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Korkuyorm
Konbuyu başlatan Kabakçiçeği
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Kabakçiçeği

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba ben yumurtlamanın 10. Günü öğrendim 26,1 ile dün 636 gibi beta ile takip ettim en son 2 günde bir normal artışta şu an pazartesi kontrolm var ama bugün batma kramp ve tarzı giç bir hissim yok normal mı 5+4 günlük son adete göre bugün bi sorun olduğu anlamına gelir mi bu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar merhaba ben yumurtlamanın 10. Günü öğrendim 26,1 ile dün 636 gibi beta ile takip ettim en son 2 günde bir normal artışta şu an pazartesi kontrolm var ama bugün batma kramp ve tarzı giç bir hissim yok normal mı 5+4 günlük son adete göre bugün bi sorun olduğu anlamına gelir mi bu
Hayır gelmez canım böyle endişeler etme .sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kanama , geçemeyen sancılar olmadığı sürece sorun yok / ara ara kramp girer dediğin gibi Buda büyüyen rahim yüzünden ve yerleşeme yüzünden oluyor . Olmamasında bir sorun teşkil etmez sen dikkatli ol ağır işler yapma , yüksek yerlere uzanmaya çalışma yataktan aniden kalkma ❤️

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Hayır gelmez canım böyle endişeler etme .sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kanama , geçemeyen sancılar olmadığı sürece sorun yok / ara ara kramp girer dediğin gibi Buda büyüyen rahim yüzünden ve yerleşeme yüzünden oluyor . Olmamasında bir sorun teşkil etmez sen dikkatli ol ağır işler yapma , yüksek yerlere uzanmaya çalışma yataktan aniden kalkma ❤️
Aysenur

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
K
Katılıyorum canıma

Kabakçiçeği

Kayıtlı Üye
rank
O saydıklarınızın hepsini yapıyorm ya taşınma aşamasındayım ev yerleştiriyorum tek başıma mecburen her işi yapmaya çalışıyorum inşallah birsey olmaz 😞

Tüm sayfalar yüklendi.