Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar evimi badana yaptırıyorum ve 31 haftalık hamileyim bebeğime bişey olucak diye aklım gidiyor ve bütün iş üstümde varmı benim gibi sürekli iş yapan
Kızlar evimi badana yaptırıyorum ve 31 haftalık hamileyim bebeğime bişey olucak diye aklım gidiyor ve bütün iş üstümde varmı benim gibi sürekli iş yapan
Kuzum bu temizlik yüzünden halı kaldırmaktan dolap iteklemeden ilkim erken doğdu ve küveze kaldı bunun da erken doğmasını istemiyorum ve beni gören herkes karnın inmiş Buda erken doğar dediği an ben bitityorum
Yardıma gelecek kimseniz yok mu? tüm işi kendiniz yapmayın madem bu kadar korkuyorsunuz neden son haftada badana yapma gereği duydunuz anlayamadım açıkcası en azından dinlenerek yapın ağır kaldırmayın
Kuzum ağır işler yapmamaya, bol bol dinlenmeye, yükseğe uzanmamaya özen göster. Erken doğuma sebebiyet verebilir Allah korusun
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
Yardıma gelecek kimseniz yok mu? tüm işi kendiniz yapmayın madem bu kadar korkuyorsunuz neden son haftada badana yapma gereği duydunuz anlayamadım açıkcası en azından dinlenerek yapın ağır kaldırmayın
Kuzum bu temizlik yüzünden halı kaldırmaktan dolap iteklemeden ilkim erken doğdu ve küveze kaldı bunun da erken doğmasını istemiyorum ve beni gören herkes karnın inmiş Buda erken doğar dediği an ben bitityorum
Kolay gelsin canim Allah yardımcın olsun. Badana ne ki kizzz ben evi fayans yaptırdım yerdekileri söktüler sap atıldı ve yenisi takıldı 5 gün eve o pisliği usta birde oğlan var benim hasat oldum. Sonra her yer her yerde tabi kaç kere sil supur temizle. Ev full ayaktaydı. Senin en azından inşaat pisliği değil o daha zor