Kundaklama????

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Kundaklama???? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,531 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kundaklama????
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Ben bir yamukluk göremiyorum işte sıkıntı orda ne hikmetse benim dışımda kaynanam ve görümcem görüyor sadece anlamıyorum bende
Zaten nedense onlar senin göremediklerini görür duyamadıklarını duyar bilmediklerini bilir çünkü tüm gelinler gerizekalı kaynana görümcelerde usta ve dahi!!!!!!!!

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Ya bebek bu genlerinde ne varsa odur yok burnunu sıkalım tuzlayalım Allah’ımın yarattığı bizim ne haddimize onun nakışladıgını bozmak yarım kundak yap cnm cokda sarma baktın çok olay oluyo kontrolde doktoruna danış zaten bakar
Evet tuzluyprdu birde kaynanam izin vermedim tabiki saçma sapan şeyler ya vallahi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bilinçli bı annesin bacaklarının yamuk olduğunu düşünüyorsan Dr ye götür canım etrafın ne dediğine bakma müdahale etmelerine izin verme saygı çerçevesinde uyar yoksa psikoloji bozuyorlar malesef
Yamuk değil ya onlar öyle diye diye zaten her seferinde kızımın bacaklarına bakar oldum psikolojik olarak

Zaten nedense onlar senin göremediklerini görür duyamadıklarını duyar bilmediklerini bilir çünkü tüm gelinler gerizekalı kaynana görümcelerde usta ve dahi!!!!!!!!
Evet evet kesinlikle öyle gelinler bilmez susması gerekiyor tabiri caizse ben elimden geldiğince buna da bir son vericem bu kundak işi kafama yatmıyor

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Maalesef kaynanam bunu anlamıyor anlatamıyorum delircem ya
Cnm beni yanlış anlama lohusasın benim halam annemin en büyük bebeğini kundaklamış annemde ilk bebek cahilmiş biliyo diye izin vermiş bi bakmışlar nefes almıyo halen vicdan azabını yaşıyo belki başka bişeyden öldü ama aklında hep kundak var kaynanana ya izin verme sözünü geçir yada bekle o gidince seyrelt senin bebeğin sonuçta o büyük olarak ben daha iyi bilirim diye düşünüyo eğer anlayşlı ise tatlı dille uyar kırılmasın

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aaa canım olur mu öyle şey onlar kaç çocuk büyütmüşler herşeyin en iyisini onlar bilirler.😏😡 Biz gelinler hep cahiliz birşeyden anlamayız zaten 😡 çocuğu karnında taşıyan bütün zorluklarini çeken de onlar zaten 😡

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Cnm beni yanlış anlama lohusasın benim halam annemin en büyük bebeğini kundaklamış annemde ilk bebek cahilmiş biliyo diye izin vermiş bi bakmışlar nefes almıyo halen vicdan azabını yaşıyo belki başka bişeyden öldü ama aklında hep kundak var kaynanana ya izin verme sözünü geçir yada bekle o gidince seyrelt senin bebeğin sonuçta o büyük olarak ben daha iyi bilirim diye düşünüyo eğer anlayşlı ise tatlı dille uyar kırılmasın
Anlayışlı biri değil asla söylediğim zaman da sen ne biliyorsun der konuşur bıt bıt ama ben o yapsa da bu saatten sonra gevşeticem yada başka bir yolunu bulup izin vermicem doktor kızdı falan derim en fazla istemiyorum yani izin vermiyorlar bebeğimle ilgileneyim ya kucağımda uyumasına bile yok alışır yok bilmem ne boş boş yorumlar işte

Rahatsız oldugun konuları eşine söylesen annesini uyarsa aslında
Eşim mi kendisi de ayrı bir kafa da yaşadığı için onunla zaten muhattap dahi olmak istemiyorum bu konularda her konuda annesi ne dese doğrudur

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Anlayışlı biri değil asla söylediğim zaman da sen ne biliyorsun der konuşur bıt bıt ama ben o yapsa da bu saatten sonra gevşeticem yada başka bir yolunu bulup izin vermicem doktor kızdı falan derim en fazla istemiyorum yani izin vermiyorlar bebeğimle ilgileneyim ya kucağımda uyumasına bile yok alışır yok bilmem ne boş boş yorumlar işte
Bak oda mantıklı al sağlık ocağına yada hastaneye git yada gittiğin zaman de doktor kızdı ama şimdi de der doktor ne biliyo kaç çocuk büyütmüş ki 🙈

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Eşim mi kendisi de ayrı bir kafa da yaşadığı için onunla zaten muhattap dahi olmak istemiyorum bu konularda her konuda annesi ne dese doğrudur
Rabbim yardımcın olsun canım sana sabır versin 🙏 ben burda sinir oldum

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Bak oda mantıklı al sağlık ocağına yada hastaneye git yada gittiğin zaman de doktor kızdı ama şimdi de der doktor ne biliyo kaç çocuk büyütmüş ki 🙈
Yok dicem ki kalçasında sıkıntı çıkmış doktor çok kızmış ben ayarlarım onu doktor eşime de söyler zor değil 😊

Rabbim yardımcın olsun canım sana sabır versin 🙏 ben burda sinir oldum
Allah sabrını veriyor şükür ben bi şekilde idare ediyorum ama evladım söz konusu içimin rahat etmediği şeyleri yapmak istemiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.