Kundaklama????

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Kundaklama???? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,540 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kundaklama????
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 20 günlük bebeğimin bacaklarının yamuk olduğunu söyleyen birkaç kişi kundak yapılmasını söylüyor evet kaynanam yapıyor ama çok sıkı yapıyor ve bikaç kaç sarıyor biraz araştırdım da kundaklama zarar verebiliyormuş sizler ne düşünüyorsunuz bilgisi olan varsa çok memnun olurum yazarsanız🙏❤️
Ama şöylede düşün zamanında bizi de kundakladılar ne gbi zararı olablir ki ben kundaklıcam cocugumu ve bizim orda hala devam eder o sıkı kundaklama ben karşı değilim ona

Serra

Kayıtlı Üye
rank
İçim rahat değil ama onu öyle sararken içim elvermiyor rahat değil diye düşünmekten bişey yapamıyorum
Ne olabilir ki guzum yanı bu kadar sıkıntıya sokma kendıni yine istediğin gbi yap et tabi nasıl rahat ediceksen kendi kararın kimseye canını sıkma

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 20 günlük bebeğimin bacaklarının yamuk olduğunu söyleyen birkaç kişi kundak yapılmasını söylüyor evet kaynanam yapıyor ama çok sıkı yapıyor ve bikaç kaç sarıyor biraz araştırdım da kundaklama zarar verebiliyormuş sizler ne düşünüyorsunuz bilgisi olan varsa çok memnun olurum yazarsanız🙏❤️
Bacaklarına takılma canım bir sıkıntı olsa doktor söylerdi benim kızım da bacaklarına baktı hatta kucağınıza alınca ayaklarını yukarı çekin karnına doğru en rahat hissettikleri pozisyon dedi ilk oğluma da öyle derlerdi ayağı yamuk içe dönük basıyor diye bu yüzden iki üç doktora götürdüm birşey var sanıp hiçbirşey yokmuş çocukta o yüzden ikinciye birşey demelerine fırsat vermiyorum

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
her yeni doğan bebeğin bacakları yamuk görünür hayatım benim oğlum da öyle ydi 3kere falan kundak yapmıştık düm düz bacak lari

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Bende yenidoğan kundaklanmalı diye okumuştum ama tabi bacak düzleşsin sıkı sıkı bi kundaklama fln değil kesinlikle öyle bişey saçma geldi bana. Anne karnında gibi hissettiğinden kolay uyuması ve dış ortama kolay adapte olsun diye kunaklanrmş ama kaç gün net bilmiyorum canım.

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım 3 çocuğumunda hiçbirini kundaklamadım yeni doğan bebeklerin bacaklarında zaten yamukluk oluyor sıkı kundaklama bebeklerde kalça çıkığına yol açıyor

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
BENim BEBEgim 3 aylik hala kundakliyorum dundaklayinca fakat uyuyolar bebekler kundaga sarınca kendi kendine uyuyo saemayinca elini her kibildadiginda uyaniyo özellikle banyo yaptırınca hiç üstünü gigdirmiyorym kundaga sarıyorum eskiler hersi kundakliyolar mis bize bişey olmadığına göre bebişlerimizede bişey olmaz Allah'ın izniyle gülüm 💋😘

Tüm sayfalar yüklendi.