Sorum var Kundaklamakla ilgili tavsiye.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneadayadayı tarafından oluşturulan Kundaklamakla ilgili tavsiye. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 457 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kundaklamakla ilgili tavsiye.
Konbuyu başlatan Anneadayadayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aleyna Yavuz

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba yeni annelerim size bir tavsiyem var. Bebeğim ilk zamanlarda kundağı sevmiyordu sadece yarım kundakta uyuyordu ayakları bağlı bir şekilde. Biriki gün boyunca pek uyumadı ve uykusunda çok sıçrıyordu elleri hareket ediyordu hem de çok fazla suratını dokunuyor ve hata vuruyordu istemeden. Ayrıca emzirirken hep eliyle göğsüme sarılıyordu. Memede uyuya kalırdı ne zaman artık ellerini memeden çeksem uyandı. Ve uykuları çok kalitesiz yarım saat kadar uyuyup uyanıyordu. Şu an 29 günlüğüz ve biriki gece ve gün uykusuz kaldıktan sonra aklıma yine kundak denemek geldi. Kundakladım ve çok şükür harika bir şekilde uyuyor, sıçrama yok aynı zamanda gaz sancılarınada iyi geldi ve çok kolay uykuya dalıyor. Diyeceğim o ki eğer bebeğiniz ilk başlarda kundağı sevmedi die hemen aklınızdan çıkarmayın bu yöntemi. Bebeğiniz sıçrayarak kendini uyandırıyorsa elleri fazla hareketliyse mutlaka deneyin. Belki siz de bu yöntemle miniği daha uzun uyutabilirsiniz. Ha bu arada ben bu tarz hazır kundaklardan aldım harika bir kolaylık cidden.
Screenshot_20220730_024909.jpg

Merhaba yeni annelerim size bir tavsiyem var. Bebeğim ilk zamanlarda kundağı sevmiyordu sadece yarım kundakta uyuyordu ayakları bağlı bir şekilde. Biriki gün boyunca pek uyumadı ve uykusunda çok sıçrıyordu elleri hareket ediyordu hem de çok fazla suratını dokunuyor ve hata vuruyordu istemeden. Ayrıca emzirirken hep eliyle göğsüme sarılıyordu. Memede uyuya kalırdı ne zaman artık ellerini memeden çeksem uyandı. Ve uykuları çok kalitesiz yarım saat kadar uyuyup uyanıyordu. Şu an 29 günlüğüz ve biriki gece ve gün uykusuz kaldıktan sonra aklıma yine kundak denemek geldi. Kundakladım ve çok şükür harika bir şekilde uyuyor, sıçrama yok aynı zamanda gaz sancılarınada iyi geldi ve çok kolay uykuya dalıyor. Diyeceğim o ki eğer bebeğiniz ilk başlarda kundağı sevmedi die hemen aklınızdan çıkarmayın bu yöntemi. Bebeğiniz sıçrayarak kendini uyandırıyorsa elleri fazla hareketliyse mutlaka deneyin. Belki siz de bu yöntemle miniği daha uzun uyutabilirsiniz. Ha bu arada ben bu tarz hazır kundaklardan aldım harika bir kolaylık cidden. Ekli dosyayı görüntüle 2313
Teşekkür ederiz kuzum tavsiyen için🌷

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba yeni annelerim size bir tavsiyem var. Bebeğim ilk zamanlarda kundağı sevmiyordu sadece yarım kundakta uyuyordu ayakları bağlı bir şekilde. Biriki gün boyunca pek uyumadı ve uykusunda çok sıçrıyordu elleri hareket ediyordu hem de çok fazla suratını dokunuyor ve hata vuruyordu istemeden. Ayrıca emzirirken hep eliyle göğsüme sarılıyordu. Memede uyuya kalırdı ne zaman artık ellerini memeden çeksem uyandı. Ve uykuları çok kalitesiz yarım saat kadar uyuyup uyanıyordu. Şu an 29 günlüğüz ve biriki gece ve gün uykusuz kaldıktan sonra aklıma yine kundak denemek geldi. Kundakladım ve çok şükür harika bir şekilde uyuyor, sıçrama yok aynı zamanda gaz sancılarınada iyi geldi ve çok kolay uykuya dalıyor. Diyeceğim o ki eğer bebeğiniz ilk başlarda kundağı sevmedi die hemen aklınızdan çıkarmayın bu yöntemi. Bebeğiniz sıçrayarak kendini uyandırıyorsa elleri fazla hareketliyse mutlaka deneyin. Belki siz de bu yöntemle miniği daha uzun uyutabilirsiniz. Ha bu arada ben bu tarz hazır kundaklardan aldım harika bir kolaylık cidden. Ekli dosyayı görüntüle 2313
Sağol canım benim ❤️

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle katılıyorum benim kızım da çok hareketli uyurken eli kolu çok oynayıp uyanıyor kundaklama yapınca hem rahat uykuya dalıyolar hem de kendini güvende hissediyor anne sıcaklığı varmış gibi hissediyorlar bide ben uyurken burnuna yakın tişörtümü koyuyorum daha çok uyuyor

Tüm sayfalar yüklendi.