Merhaba yeni annelerim size bir tavsiyem var. Bebeğim ilk zamanlarda kundağı sevmiyordu sadece yarım kundakta uyuyordu ayakları bağlı bir şekilde. Biriki gün boyunca pek uyumadı ve uykusunda çok sıçrıyordu elleri hareket ediyordu hem de çok fazla suratını dokunuyor ve hata vuruyordu istemeden. Ayrıca emzirirken hep eliyle göğsüme sarılıyordu. Memede uyuya kalırdı ne zaman artık ellerini memeden çeksem uyandı. Ve uykuları çok kalitesiz yarım saat kadar uyuyup uyanıyordu. Şu an 29 günlüğüz ve biriki gece ve gün uykusuz kaldıktan sonra aklıma yine kundak denemek geldi. Kundakladım ve çok şükür harika bir şekilde uyuyor, sıçrama yok aynı zamanda gaz sancılarınada iyi geldi ve çok kolay uykuya dalıyor. Diyeceğim o ki eğer bebeğiniz ilk başlarda kundağı sevmedi die hemen aklınızdan çıkarmayın bu yöntemi. Bebeğiniz sıçrayarak kendini uyandırıyorsa elleri fazla hareketliyse mutlaka deneyin. Belki siz de bu yöntemle miniği daha uzun uyutabilirsiniz. Ha bu arada ben bu tarz hazır kundaklardan aldım harika bir kolaylık cidden.