Kursağım yanıyor dostlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Kursağım yanıyor dostlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,112 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kursağım yanıyor dostlar
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra Çınarrrr

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Su geçirmiyor içtikçe daha da yanıyor
Geçen hafta bende öyleydim kuzum hele de Kayra ters iken 🤦🏻‍♀️ kafası hayatımi 1 haftalığına zindan etmişti yangını kaynamış süt ve yoğurtla götürüyordum resmen yemek yemek su içmek bile acı veriyordu ne zaman döndü o zaman rahatladım 😍

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Geçen hafta bende öyleydim kuzum hele de Kayra ters iken 🤦🏻‍♀️ kafası hayatımi 1 haftalığına zindan etmişti yangını kaynamış süt ve yoğurtla götürüyordum resmen yemek yemek su içmek bile acı veriyordu ne zaman döndü o zaman rahatladım 😍
Acaba benimki de mi döndü canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Acaba benimki de mi döndü canım
Olabilir kuzum. Doktorun geçen gittiğinde demedi mi bebeğin pozisyonunu normalde Kayra 20 haftadan 27 e kadar baş gelişti bı anda döndü 1 haftam zehir oldu gece cuma günü bir rahatlık geldi bana acilde öğrendim 😂😂 geri döndüğünü

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Olabilir kuzum. Doktorun geçen gittiğinde demedi mi bebeğin pozisyonunu normalde Kayra 20 haftadan 27 e kadar baş gelişti bı anda döndü 1 haftam zehir oldu gece cuma günü bir rahatlık geldi bana acilde öğrendim 😂😂 geri döndüğünü
Valla sırtı dönük dedi bi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende aynıyım canım salatalık ve süt iyi geliyo ayrı ayrı tabi
Sağolasın canım şimdi netten de baktım süt yazıyor ama ne salatalık ne de süt var evde yarın aldırırım artık bu gece çekeceğiz demekki. Eşim karbonat iç diyor ama bebeğe zarar verir diye içmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende aynıyım canım salatalık ve süt iyi geliyo ayrı ayrı tabi
Sağolasın canım şimdi netten de baktım süt yazıyor ama ne salatalık ne de süt var evde yarın aldırırım artık bu gece çekeceğiz demekki. Eşim karbonat iç diyor ama bebeğe zarar verir diye içmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.