İnşAllah canım bakalım o zaman belki olurCanım bana sağlık ocağındaki ebe vermişti hemde fazla fazla içtim ama bende pek işw yaramadı ya ama dene belki fayda eder
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin kuzum AminKuzum bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine duaların yüzü suyu hürmetine Allahım sen dahil bütün annelerin sütünü bol bebeklerine şifa lop lop et etsin amin

Olur canım denerim çok teşekkür ederimKuru İnciri kaynat suyunu iç canım. Çok kişiden duydum

Amin kuzum AminKuzum bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine duaların yüzü suyu hürmetine Allahım sen dahil bütün annelerin sütünü bol bebeklerine şifa lop lop et etsin amin

Olur canım denerim çok teşekkür ederimKuru İnciri kaynat suyunu iç canım. Çok kişiden duydum

Ay inşallahBol bol süt olur ınsallah![]()

Ay inşallahBol bol süt olur ınsallah![]()

Allah Allah bende sütüm bitiyor sandım canım yaCanım yumuşak göğüs terbiye olmuş demek yani bebeğin ihtiyaçi kadar çıkar benim de oğlum doyuyor çok şükür bol su iç her meme verdikten SONRA suyunu iç