Lactamil işe yarar mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Lactamil işe yarar mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,375 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Lactamil işe yarar mı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İkizlerin annesi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Canım bana sağlık ocağındaki ebe vermişti hemde fazla fazla içtim ama bende pek işw yaramadı ya ama dene belki fayda eder
İnşAllah canım bakalım o zaman belki olur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine duaların yüzü suyu hürmetine Allahım sen dahil bütün annelerin sütünü bol bebeklerine şifa lop lop et etsin amin
Amin kuzum Amin 🤲🌸
Kuru İnciri kaynat suyunu iç canım. Çok kişiden duydum
Olur canım denerim çok teşekkür ederim 🙏

Kuzum bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine duaların yüzü suyu hürmetine Allahım sen dahil bütün annelerin sütünü bol bebeklerine şifa lop lop et etsin amin
Amin kuzum Amin 🤲🌸
Bol bol süt olur ınsallah 🤗😄😄🥰
Ay inşallah 🥰

Amin kuzum Amin 🤲🌸
Bol bol süt olur ınsallah 🤗😄😄🥰
Ay inşallah 🥰
Canım yumuşak göğüs terbiye olmuş demek yani bebeğin ihtiyaçi kadar çıkar benim de oğlum doyuyor çok şükür bol su iç her meme verdikten SONRA suyunu iç
Allah Allah bende sütüm bitiyor sandım canım ya

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
sütüm azalmış göğsüm yumuşak işe yarar mı
Lactamil bende kullandım. Süt yaptı mı anlayamadım ama içerisinde ki vitamin takviyesi için almıştım. ben hergun pekmezi sulandırıp bir bardak içiyorum müthiş süt yapıyor. Deneyebilirsin canım

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Lactamil bende kullandım. Süt yaptı mı anlayamadım ama içerisinde ki vitamin takviyesi için almıştım. ben hergun pekmezi sulandırıp bir bardak içiyorum müthiş süt yapıyor. Deneyebilirsin canım
Yaa gerçekten mi hemen içiyorum evde var hazır 😍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
sütüm azalmış göğsüm yumuşak işe yarar mı
Hakkını helal et kuzum bende açtığın postlara daha ilk gebelik olduğu için mesaj yazamıyorum bilgim olmadığı için ama içeriğini okuyup bilgi ediniyorum🤗

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Faydasını görürsen burdan da paylaşır mısın doğuma az kaldı süt yetmez yada olmaz diye rüyalar görmeye başladım 🤦‍♀️☹ umarım sende etkili olur bebisin doyar sende rahat olursun canım 🙏
İnşAllah canım tabi yazarım 🙏 benimde rüyama giriyor yarım saat önce uynqdım rüyamda bebeğim memeyi çekip duruyordu bir gram süt yok bırak kızım bırak hiç sütüm yok diyordum 😅😅

Hakkını helal et kuzum bende açtığın postlara daha ilk gebelik olduğu için mesaj yazamıyorum bilgim olmadığı için ama içeriğini okuyup bilgi ediniyorum🤗
Ay canımsın ya ne hakkı benim ikinci ama bak görüyorsun her konuyu soruyorum arada yaş farkı bırakmak iyi ama demek ki bildiklerini unutuyor insan o zorluğu varmış 😅😅😍

Ay canımsın ya ne hakkı benim ikinci ama bak görüyorsun her konuyu soruyorum arada yaş farkı bırakmak iyi ama demek ki bildiklerini unutuyor insan o zorluğu varmış 😅😅😍
Be

Bende pekmez çok içtim susuz benimde süt konusu şanslıyım
Sütüm çok iyiydi ama neden böyle oldu anlamadım

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnşAllah canım tabi yazarım 🙏 benimde rüyama giriyor yarım saat önce uynqdım rüyamda bebeğim memeyi çekip duruyordu bir gram süt yok bırak kızım bırak hiç sütüm yok diyordum 😅😅

Sütüm çok iyiydi ama neden böyle oldu anlamadım
Doğrudur kuuzm sen yine biraz bilgilisim bende o da yok..
Sende canımsın ❣️minik Elizan hanım nasıl

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Çok şükür ablası daha iyi olacak inşallah duanızı bekleriz kilo alımı çok yavaş
Kafana takma dicem olmayacak kuzum ama kendini de yıpratma yavaş yavaş alacak ha deyince alamaz ki oda. dualarım hep sizinle doğum yapmış yapacak bütün annislere ediyrium rabbim kabul etsin 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.