Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kafana takma dicem olmayacak kuzum ama kendini de yıpratma yavaş yavaş alacak ha deyince alamaz ki oda. dualarım hep sizinle doğum yapmış yapacak bütün annislere ediyrium rabbim kabul etsin
Canım hiç öyle şeyler kullanma dım en iyisi su komposto su içermiyorsan tuzlu çubuk bisküvi falan bulundur yanında yedikçe daha iyi içersin su bide sürekli emzirmeye çalış sütüm az diye mama verip emzirmemezlik yapma bebek emdikçe artar sütün
İnşAllah canım tabi yazarım benimde rüyama giriyor yarım saat önce uynqdım rüyamda bebeğim memeyi çekip duruyordu bir gram süt yok bırak kızım bırak hiç sütüm yok diyordum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay canımsın ya ne hakkı benim ikinci ama bak görüyorsun her konuyu soruyorum arada yaş farkı bırakmak iyi ama demek ki bildiklerini unutuyor insan o zorluğu varmış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay canımsın ya ne hakkı benim ikinci ama bak görüyorsun her konuyu soruyorum arada yaş farkı bırakmak iyi ama demek ki bildiklerini unutuyor insan o zorluğu varmış
Sütüm çok iyiydi ama neden böyle oldu anlamadım
Canım hiç öyle şeyler kullanma dım en iyisi su komposto su içermiyorsan tuzlu çubuk bisküvi falan bulundur yanında yedikçe daha iyi içersin su bide sürekli emzirmeye çalış sütüm az diye mama verip emzirmemezlik yapma bebek emdikçe artar sütün