Lactamil işe yarar mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Lactamil işe yarar mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,375 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Lactamil işe yarar mı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İkizlerin annesi

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
sütüm azalmış göğsüm yumuşak işe yarar

Kafana takma dicem olmayacak kuzum ama kendini de yıpratma yavaş yavaş alacak ha deyince alamaz ki oda. dualarım hep sizinle doğum yapmış yapacak bütün annislere ediyrium rabbim kabul etsin 🤲🏻
Canım hiç öyle şeyler kullanma dım en iyisi su komposto su içermiyorsan tuzlu çubuk bisküvi falan bulundur yanında yedikçe daha iyi içersin su bide sürekli emzirmeye çalış sütüm az diye mama verip emzirmemezlik yapma bebek emdikçe artar sütün

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah canım tabi yazarım 🙏 benimde rüyama giriyor yarım saat önce uynqdım rüyamda bebeğim memeyi çekip duruyordu bir gram süt yok bırak kızım bırak hiç sütüm yok diyordum 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay canımsın ya ne hakkı benim ikinci ama bak görüyorsun her konuyu soruyorum arada yaş farkı bırakmak iyi ama demek ki bildiklerini unutuyor insan o zorluğu varmış 😅😅😍

Ay canımsın ya ne hakkı benim ikinci ama bak görüyorsun her konuyu soruyorum arada yaş farkı bırakmak iyi ama demek ki bildiklerini unutuyor insan o zorluğu varmış 😅😅😍
Sütüm çok iyiydi ama neden böyle oldu anlamadım
Hayra yorumlansın annelerin önceliği çocuğu olunca böyle oluyor demek 🥰

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Hayra yorumlansın annelerin önceliği çocuğu olunca böyle oluyor demek 🥰
Aynen canım 🥰

İnşallah bol bol sütün olur Yatak döşek ıslanır 🙏🥰
Ay maşallah hepimizin kuzum 😍😍🤲

Canım hiç öyle şeyler kullanma dım en iyisi su komposto su içermiyorsan tuzlu çubuk bisküvi falan bulundur yanında yedikçe daha iyi içersin su bide sürekli emzirmeye çalış sütüm az diye mama verip emzirmemezlik yapma bebek emdikçe artar sütün
Yok canım veriyorum iki gün önce tqş gibiydi kendiliğinden akardı şaşırdım azalmasına

İkizlerin annesi

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah canım bakalım o zaman belki olur

Amin kuzum Amin 🤲🌸
Olur canım denerim çok teşekkür ederim 🙏

Amin kuzum Amin 🤲🌸
Ay inşallah 🥰

Amin kuzum Amin 🤲🌸
Ay inşallah 🥰
Allah Allah bende sütüm bitiyor sandım canım ya
Yok canım bende öyle sandım di İnternet de araştır dim da biraz rahatladim herkesin dediğine takılma Stres vdaha çok etkiliyor

Tüm sayfalar yüklendi.