Lanet tetanoz 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Lanet tetanoz 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,809 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lanet tetanoz 😔
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee
İnşallah canım hiç bu kadar ağrı olmazdı bu sefer ki çok kötü yaptı, dokunamıyorum yatamıyorum sadece sağ tarafa yatmaktan o tarafta çöktü bünye kaldırmıyor valla 😅 aman allahın izniyle ikinci çocuğumu da doğurayım da başka yok istemem. Eşime dedim benden bu kadar g*tüne güveniyorsan bidahakine sen doğur 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah senin de çok uzun sürmez 🤲🥰
Kıyamam ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım hiç bu kadar ağrı olmazdı bu sefer ki çok kötü yaptı, dokunamıyorum yatamıyorum sadece sağ tarafa yatmaktan o tarafta çöktü bünye kaldırmıyor valla 😅 aman allahın izniyle ikinci çocuğumu da doğurayım da başka yok istemem. Eşime dedim benden bu kadar g*tüne güveniyorsan bidahakine sen doğur 😅😅

İnşallah senin de çok uzun sürmez 🤲🥰

Tek umudum o canım 🥰☺️ bekliyorum, 😅
Amin inşallah kuzum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Kübra çelik

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 gün oldu tetanoz aşısını yaptıralı, koluma dokunamıyorum üstüne yatamıyorum. İlk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı. Kafama tüküreyim keşke yaptırmasaydım 😔 bidaha taaaa 10 sene sonra tekrarlancakmış nah gelirim dedim 😅😅😅
Bnmde Öyle oldu.snra geçti.parol icseydin

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Bende 2 tane oldum ne vurulurken neden vurulduktan sonra hiç ağrı acı olmadı bence vuran ebenin elinede bağlı

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 gün oldu tetanoz aşısını yaptıralı, koluma dokunamıyorum üstüne yatamıyorum. İlk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı. Kafama tüküreyim keşke yaptırmasaydım 😔 bidaha taaaa 10 sene sonra tekrarlancakmış nah gelirim dedim 😅😅😅
Ay bende yaptırdım geçenlerde hala ağrıyor😢😂

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Ay bende yaptırdım geçenlerde hala ağrıyor😢😂
Çok geçmiş olsun 😔 inşallah hemen geçer ağrımız 🥰🤲

Bnmde Öyle oldu.snra geçti.parol icseydin
İçiyorum 5 gündür aşı oldum gripte oldum baş ağrısı falan hepsi üst üste geldi. Geçmedi daha

Bende 2 tane oldum ne vurulurken neden vurulduktan sonra hiç ağrı acı olmadı bence vuran ebenin elinede bağlı
Ben üçüncüyü oldum, ilk defa bu kadar ağrım oldu yapan kişide aynı ebe ama bilemedim olacağı varmış herhalde

Kıyamam ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🥰
İnşallah canım hepimiz sağ salim alalım Allahın izniyle 🥰🤲

Son düzenleme:

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Çok geçmiş olsun 😔 inşallah hemen geçer ağrımız 🥰🤲

İçiyorum 5 gündür aşı oldum gripte oldum baş ağrısı falan hepsi üst üste geldi. Geçmedi daha

Ben üçüncüyü oldum, ilk defa bu kadar ağrım oldu yapan kişide aynı ebe ama bilemedim olacağı varmış herhalde

İnşallah canım hepimiz sağ salim alalım Allahın izniyle 🥰🤲
Sağol tşk ederim canım ☺️

Fadime gg

Kayıtlı Üye
rank
Bende yaptırdim 4 günde geçti ağrısı 2.asi bir ay sonra vurulacak dediler

Alieymenin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende aşıyı yaptırdım sadece 1 gün çok kötü oldum o kadar siz nie böyle oldunuz ki🤕

Tüm sayfalar yüklendi.