Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnşallah canım hiç bu kadar ağrı olmazdı bu sefer ki çok kötü yaptı, dokunamıyorum yatamıyorum sadece sağ tarafa yatmaktan o tarafta çöktü bünye kaldırmıyor valla aman allahın izniyle ikinci çocuğumu da doğurayım da başka yok istemem. Eşime dedim benden bu kadar g*tüne güveniyorsan bidahakine sen doğur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah canım hiç bu kadar ağrı olmazdı bu sefer ki çok kötü yaptı, dokunamıyorum yatamıyorum sadece sağ tarafa yatmaktan o tarafta çöktü bünye kaldırmıyor valla aman allahın izniyle ikinci çocuğumu da doğurayım da başka yok istemem. Eşime dedim benden bu kadar g*tüne güveniyorsan bidahakine sen doğur
İnşallah senin de çok uzun sürmez
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Kızlar 5 gün oldu tetanoz aşısını yaptıralı, koluma dokunamıyorum üstüne yatamıyorum. İlk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı. Kafama tüküreyim keşke yaptırmasaydım bidaha taaaa 10 sene sonra tekrarlancakmış nah gelirim dedim
Kızlar 5 gün oldu tetanoz aşısını yaptıralı, koluma dokunamıyorum üstüne yatamıyorum. İlk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı. Kafama tüküreyim keşke yaptırmasaydım bidaha taaaa 10 sene sonra tekrarlancakmış nah gelirim dedim