Lanet tetanoz 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan Lanet tetanoz 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,819 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Lanet tetanoz 😔
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Herkes çok kötü falan diyo cnm ama bende şükür hiç bişey olmadı
Sanırım bazı iğneler daha farklı etkiler gösteriyor, benim 2 aşı ağrısız geçti ama sonuncu kötü yaptı, çok şükür aman olmasın 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim biz iki buçuk aylık olduk teyzeleri acil seseryana alındık 37+3 te geldik
Oh maşallah 🥰 herşey yolundadır inşallah 🙏

Kuzum yaptırmayıp tetonoz olsan daha mı iyi dikiş atıyorlar kesiyorlar
Yok canım yaptırmamazlık zaten yapmam ebeyi arayıp ben dedim aşı yapılcak mı diye öylelikle yaptırdım ☺️ çok fazla istedim herhalde ondan bu kadar ağrı oldu 🥰

Allah yardımcınız olsun inşallah ağrı kesici falan kullanın geçer inşallah😊
Amin inşallah 🥰

Son düzenleme:

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 gün oldu tetanoz aşısını yaptıralı, koluma dokunamıyorum üstüne yatamıyorum. İlk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı. Kafama tüküreyim keşke yaptırmasaydım 😔 bidaha taaaa 10 sene sonra tekrarlancakmış nah gelirim dedim 😅😅😅
Cnm bende tetanoz aşısı vuruldum ben dikkat ettim o kolumun üzerine yatmamaya özen gösterdim.. biraz ağrı vardı ama öyle aşırı değil acaba sen kolunun üzerine mi yatıp uyudun

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 gün oldu tetanoz aşısını yaptıralı, koluma dokunamıyorum üstüne yatamıyorum. İlk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı. Kafama tüküreyim keşke yaptırmasaydım 😔 bidaha taaaa 10 sene sonra tekrarlancakmış nah gelirim dedim 😅😅😅
Ben 2sene önce olmştm ama ne çektim ya hemşire hatası yada aşıyla alakalı bilmiyorm ama 3ay üstüne yatamadm kolumu kaldıramadm sonrasndada kist oluştu kolumda doktora gitmştm amelytla alacaktı o derece ben 4hfta snra aşı olmam lazım biraz tırsıyorm açıkçası ya ne yapıcam bilmiyorum 😏😏

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Ben 2sene önce olmştm ama ne çektim ya hemşire hatası yada aşıyla alakalı bilmiyorm ama 3ay üstüne yatamadm kolumu kaldıramadm sonrasndada kist oluştu kolumda doktora gitmştm amelytla alacaktı o derece ben 4hfta snra aşı olmam lazım biraz tırsıyorm açıkçası ya ne yapıcam bilmiyorum 😏😏
iki sene önce olduysan yapmazlar canim beş sene koruyo diye biliyorum benim ikinci çocuğumla abisi arası iki seneydi yapmadılar

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende tetanoz aşısı vuruldum ben dikkat ettim o kolumun üzerine yatmamaya özen gösterdim.. biraz ağrı vardı ama öyle aşırı değil acaba sen kolunun üzerine mi yatıp uyudun
Yatamıyordum ki acısından ama uyku sırasın da yattıysam hiç farkında değilim🥰

Of senin bayağa kötü olmuş, inşallah çabuk atlatırsın bu aşıyı benim bitti çok şükür aşı. Bugün kan verdim yine iğneyi sokarken çok acıdı, var bir tuaflık ben hiç hissetmezdim iğneyi, valla doğumdan da korkmaya başladım 😳🥰

iki sene önce olduysan yapmazlar canim beş sene koruyo diye biliyorum benim ikinci çocuğumla abisi arası iki seneydi yapmadılar
Benim oğlum mayısta 3 yaşına girecek, ona hamileyken 2 aşı oldum, şimdi de 3.aşıyı oldum fazla mı yaptılar ne 😏😳 bidaha 10 sene sonra dedi

Son düzenleme:

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Yatamıyordum ki acısından ama uyku sırasın da yattıysam hiç farkında değilim🥰

Of senin bayağa kötü olmuş, inşallah çabuk atlatırsın bu aşıyı benim bitti çok şükür aşı. Bugün kan verdim yine iğneyi sokarken çok acıdı, var bir tuaflık ben hiç hissetmezdim iğneyi, valla doğumdan da korkmaya başladım 😳🥰

Benim oğlum mayısta 3 yaşına girecek, ona hamileyken 2 aşı oldum, şimdi de 3.aşıyı oldum fazla mı yaptılar ne 😏😳 bidaha 10 sene sonra dedi
Yok canım dort doz mu besmi ne yapiliyo hatta bence beş yapıldıktan sonra ömür boyu doğurganlık süresince koruyo diyebiliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.