Lütfen yardım edin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde kübranur andıc tarafından oluşturulan Lütfen yardım edin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 70 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Lütfen yardım edin
Konbuyu başlatan kübranur andıc
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kübranur andıc

kübranur andıc

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba benim hiç adet öncesi kanamam olmazdı. Adetime 6 gün var ve benim az miktarda kahverengi kanamam olmus bu durum normal mi ve ben dostinex ve thancss woman kullanıyorum 2 haftadır onunlai bir ilgisi olabilir mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kimsede bilgi yok mu arkadaşlar

Son düzenleme:

Aryam

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba benim hiç adet öncesi kanamam olmazdı. Adetime 6 gün var ve benim az miktarda kahverengi kanamam olmus bu durum normal mi ve ben dostinex ve thancss woman kullanıyorum 2 haftadır onunlai bir ilgisi olabilir mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kimsede bilgi yok mu arkadaşlar
Tamamda ben anlamadım adetine az kalmış hamile deyilsin kanaman olmuşsa bile niye bu kadar tedirgin oldun ki yani normal bi durum bende gebe kalmadan önce adetime az bir zaman kalınca hafif lekelenme olurdu

kübranur andıc

Kayıtlı Üye
rank
Tamamda ben anlamadım adetine az kalmış hamile deyilsin kanaman olmuşsa bile niye bu kadar tedirgin oldun ki yani normal bi durum bende gebe kalmadan önce adetime az bir zaman kalınca hafif lekelenme olurdu
Bende hiç olmazdı ilk defa oldu gebelik kalmayı cok istiyorum tedirginlik değil aslında bu heyecan

Tüm sayfalar yüklendi.