Mama ve kaka meselesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Mama ve kaka meselesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,874 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Mama ve kaka meselesi
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Bugün doktor kontrolüne gittik sarılık 12 kilo kaybı devam etmemiş 50 gr almış ama günde 6 kez kaka yapması lazım diyor bizim kız iki defa falan karnı doymuyordıur dedi mama veya anne sütü acıkmadıpı sürece imkanı yok ağzını açıp emmiyor 2 saat te bir veriyorum en fazla 30 doktor bir ölçek veriyorsanız iki ölçeğe çıkarın dedi ama hayatta o kadar yemez ben ne yapayım kızlar günde iki sefer kaka ne yapacağım ben
Çok geçmiş olsun 🌺eltimin kızı da aynı anlattığınız gibiydi. Eltim sürekli zorla uyandırıp vermeye çalışıyordu ve sonunda kız kendi alıştı. Şuan 7 aylık çok şükür maşallahı var.. Sizinki de en kısa zamanda toparlar inşallah..

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ama gülüm benim bebeğimin ki 7 buçuk olduğu halde yüksek dedi doktor bence sen bol bol emzir uyandır burnunu hafif hafif sık bebeler burnuna dokubulmasindan hoşlanmaz ve uyanır dediğim gibi bol bol emzir Allah korusun bişey olmasın 12 de fazla geldi bana canm korkutmak için söylemiyorum ama dikkat et
Benim kızım 2 buçuk aylık haftda 1 kaka yapıyor kötü bisey mi bu, kızım 2 aylık kontrolnde 5200 qramdi korktum şimdi napayim haftada kaç kaka yapması qerek

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Doktorun öyle diyosa öyledir... benim doktor demişti 14 olduğu zaman kuvese alıp ışın tedavisi yapıyoruz Sarilikgi duzelinceye kadarda hastanede kaliyo onun için bol bol emzir demişti.. gülüm seni korkutmak değil amacım yanlış anlama beni sakın dikkat et bol bol emzir yinede gülüm
Yok canım sağolasın ben oğlumda öyleydi hatta 3 gün yattı hastanede bende korktuğum için zaten sordum doktora özellikle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim kızım 2 buçuk aylık haftda 1 kaka yapıyor kötü bisey mi bu, kızım 2 aylık kontrolnde 5200 qramdi korktum şimdi napayim haftada kaç kaka yapması qerek
Onu bir doktora sor istersen canım yenidoğan için günde 6 kez yapması lazım dedi benim kız bugün az az 3 defa yaptı

Onu bir doktora sor istersen canım yenidoğan için günde 6 kez yapması lazım dedi benim kız bugün az az 3 defa yaptı

Çok geçmiş olsun 🌺eltimin kızı da aynı anlattığınız gibiydi. Eltim sürekli zorla uyandırıp vermeye çalışıyordu ve sonunda kız kendi alıştı. Şuan 7 aylık çok şükür maşallahı var.. Sizinki de en kısa zamanda toparlar inşallah..
İnşAllah benim kızımda alışır canım 🤲💞

Evet cnm senin dediğine göre doymuyor en az günde 5 kez cisli bezi görmen lazım diyor doktorlar kaka yaomasi lazım senin ki günde 2 yapıyor çok az kuzum yedirmeye çalış bir şekilde uyandır kandır birşeyler yap yemesi lazım
Çişte sorun yok ama kaka bugün 3 kez yaptı az az canım gerçekten sıkça vermeye çalışıyorum neden böyle oluyor ki 😔

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım sağolasın ben oğlumda öyleydi hatta 3 gün yattı hastanede bende korktuğum için zaten sordum doktora özellikle

Çişte sorun yok ama kaka bugün 3 kez yaptı az az canım gerçekten sıkça vermeye çalışıyorum neden böyle oluyor ki 😔
Kaç ml veriyorsun hem anne sütü hem mama ki doymuyor aslında her ikisininde içiyor doymasi lazım kuzumun anlamadım ki ya bir kaç gün daha takip et bakalım yine yapmicak mi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kaç ml veriyorsun hem anne sütü hem mama ki doymuyor aslında her ikisininde içiyor doymasi lazım kuzumun anlamadım ki ya bir kaç gün daha takip et bakalım yine yapmicak mi
Bugün 3 kez yaptı birini bolca yapmış canım diğer ikisi az az o değişiyor 2 saatte bir bazen 30 içiyor bazen 50 içiyor bazen 20 içiyor

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Bugün doktor kontrolüne gittik sarılık 12 kilo kaybı devam etmemiş 50 gr almış ama günde 6 kez kaka yapması lazım diyor bizim kız iki defa falan karnı doymuyordıur dedi mama veya anne sütü acıkmadıpı sürece imkanı yok ağzını açıp emmiyor 2 saat te bir veriyorum en fazla 30 doktor bir ölçek veriyorsanız iki ölçeğe çıkarın dedi ama hayatta o kadar yemez ben ne yapayım kızlar günde iki sefer kaka ne yapacağım ben
Canım 2 kere kaka yapması doymadıgı anlamına gelmez bol bol emzır nasılsın 2 saati gecırme uyandır emzır sonra mama ver 30 ml ver sutun varsa sonra sütün iyice gelir doydugunu anlarsın zaten o zaman mama verme sadece emzır gunde 5 kere bez degısıyor musun kaka da dahil

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm benimki de geç yapıyo ama toplu yapıyo üç ayrı doktora götürdüm anne Sütü ile besleniyorsa bi hafta on güne kadar büyüğe çıkmaması normal dedi önemli olan toplam günlük bez sayısı 6 -8 olmalı bide gelişimi boyu kilosundakş artış dedi

Tüm sayfalar yüklendi.