Mama ve kaka meselesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Mama ve kaka meselesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,874 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Mama ve kaka meselesi
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Sen boyle konustikca cesaret aliyorum canim senden bende asiri mecbur kalmadikca vermeyecem mama mecbur acıkınca istese de istemese de alışacak emecek diye düşünüyorum insallah oyle olur
Mamaya alısacak o zaman nur verme mama emzır acıkınca mecbur emeceek uykudan uyandı mı hemen emzirmeye calıs mama verme

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Canım doktor kilosu düşerse yatış yaparım diyor korkuyorum aç kalıncada zaten sarılık durumu var yükselirse yine yatış isteyecek mecbur vermek zorundayım 😔
Nurcum bol bol tahin helvası ye yeşillik yee bebeğe süt olsun emzir bebeğini sakın mama verme ben mama verdim pişman oldum dünden beri emziriyorum mamaya alıştığı için emmiyo ama Doktor dedi emzir öksuruyo grip olmuş doktor dedi ilaç veremem onun ilacı anne sütüdür ne kadar çok emerse bagisikliklari o kadar kuvvetlenir ve hasta olmazlar dedi

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Sen boyle konustikca cesaret aliyorum canim senden bende asiri mecbur kalmadikca vermeyecem mama mecbur acıkınca istese de istemese de alışacak emecek diye düşünüyorum insallah oyle olur
Benim sutum De hemen gelmedi canım emzirdim bos bos cektı hemsıre mama alın sarılık olmasın dedi emzirdimne emerse ustune 30 ml mama veriyordum ne kadar ıcerse sonra sutum geldikce mamayı azalttım yanı gunde 3 4 kere yapıyorsam 2 kere yaptım hemen alıstı biberona beni emerken agzını acıp bekliyor sut gelsin diye dedim bu mamaya alıstı beni emmeyecek sonra baktım doyuyor mama hıc vermedim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Benim sutum De hemen gelmedi canım emzirdim bos bos cektı hemsıre mama alın sarılık olmasın dedi emzirdimne emerse ustune 30 ml mama veriyordum ne kadar ıcerse sonra sutum geldikce mamayı azalttım yanı gunde 3 4 kere yapıyorsam 2 kere yaptım hemen alıstı biberona beni emerken agzını acıp bekliyor sut gelsin diye dedim bu mamaya alıstı beni emmeyecek sonra baktım doyuyor mama hıc vermedim
Supersin canim benim bende inat ettim vermek istemyorum mama insallah hemen iner sütüm senin dogumdan sonra kacinci gun indi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Nurcum bol bol tahin helvası ye yeşillik yee bebeğe süt olsun emzir bebeğini sakın mama verme ben mama verdim pişman oldum dünden beri emziriyorum mamaya alıştığı için emmiyo ama Doktor dedi emzir öksuruyo grip olmuş doktor dedi ilaç veremem onun ilacı anne sütüdür ne kadar çok emerse bagisikliklari o kadar kuvvetlenir ve hasta olmazlar dedi
Kuzum sütüm var yok değil hatta acı duyuyorum artık emmediği için sağarak vermeye çalışıyorum sağmaktan da ağrıyor hep şiş sırf rahatlamak için bugün elektrikli göğüs pompası aldırdım manuel bile işe yaramıyordu artık

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Supersin canim benim bende inat ettim vermek istemyorum mama insallah hemen iner sütüm senin dogumdan sonra kacinci gun indi
3. gun yavas yavas gelmeye basladı canım emıyordu ama 2 gun bos cektıgı ıcın catladı cok kotu oldu sen her emzırmeden once az az sur kremi yumusak olsun

Tüm sayfalar yüklendi.