Sorum var Mama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Mama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,956 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mama
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Valla canım gazını çıkartıyorum altı temiz uykusuda tam olunca aç diyorum herhalde çok az sarılığı vardı ilerlemesin diye mamada veriyorum tabiki en sağlıklısı anne sütü mecbur kalmadıkça vermiyorum zaten 🤗🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oda gaz yapıyo diyolar canım ya Aptamil kullanıyodum zaten zaten erkek çocuğu gazlı olur gerçi hiç bı mama sağlıklı değilde isde
Evolvia alabilirsin memnun kalırsın canım 😘

Slm güzel anneler sizler bebeğinize hangi marka mamayı veriyosunuz bazen sutum yetmiyo günde bir yada iki kere mama vermek zorunda kalıyorum ogluma dokdorumuzda verebilirsin çok olmamak şartıyla deyince özellikle geceleri rahat ve aç uyumasin diye veriyorum Aptamil kullandım ama değiştireyimmi bilmedim bugün almam gerekiyo bitti maması keşke sutum yetsede mama vermesem ama aç kalsin istemiyorum😔😔
Aptamil veriyorum

Hülyaerenefe

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle aynı yollardan geçtiğimi belirteyim.sütüm artsın diye neler yedim içtim anlatsam sayfa almaz.sütü bir tek uyku dinlenmek arttırıyor.bunun içinde bir süre mama vermeye devam edin sonrası yavaş yavaş azaltın.mama olarak aptamil iyi bence ama bunuda bebeğiniz seçecek çnkü benim bebeğim sma yı sevmedi

Tüm sayfalar yüklendi.