Mamaya Nasıl alıştırıcam 🤦‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Mamaya Nasıl alıştırıcam 🤦‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,569 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mamaya Nasıl alıştırıcam 🤦‍♀️
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼
Kızlar sütüm bebeğimi doyurmuyo ebe mama vermem gerektiğini söyledi ama manayı kabul etmiyo biboronu hiç sevmiyo zaten yardım edin nasıl mamaya alıştırıcam
Eds sistemleri var ayına uygun beslenme sondasıyla da yapabilirsin çok güzel anlatımlı videoları var internette. Hem seni emer hem mamaya alışır. Çoğu kişi süt artırmak içinde kullanıyor

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar sütüm bebeğimi doyurmuyo ebe mama vermem gerektiğini söyledi ama manayı kabul etmiyo biboronu hiç sevmiyo zaten yardım edin nasıl mamaya alıştırıcam
Gece uykuda iki saat arayla ver kendiliğinden alışır, hem uykusuda düzene girecek tır sende rahat etmiş olursun bu konuda. Ama gerçekten sütün yetersizse mama ver yoksa anne sütüne devam et canım inan hiç birşey anne sütü gibi değil ben hergün keşke emzirmeyi bırakmasaydim diyorum

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bence bol bol beslen ve emzir derim inşallah başıma boyls bişi gelmez ben iki çocuğumu mama ile büyüttüm kızımda ben kendim kestim uyuyordu sürekli emiyordu göğüslerim taş oluyordu sağma falanda bilmiyordum yaşım çok küçüktü oğlumda da sutum kesildi hiç yoktu mecbur mama verdim geri hemen hurma yedim biri demişti bir doldu maşallah ama oğlum emmedi 😃Bunda sadece anne sütü vermek istiyorum inşallah herşeyini yinede aldım ne olur ne olmaz diye

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canim biz ilk gunlər aldı mamayı çokta güzel emiyodu bir anda bıraktı yirmigunluktu pes etmesin o böğürdu ben verdim çiğnedi çiğnedi durdu tam üç ay uğraştım hergun defalarca başka şansı yok tutacaksin dedim müzik açtım sesiz bir ortamda Rüştü Asyalı in yerin dibi yedi kartmis sesi sakinlestiriyo ailecek TLF hazırda bekliyorduk ki biberon zamanı açalım beşikte denedim ayakta gezdirerek memeyi veriyordum dalınca yavaşça ağzına biberon koyup memeyi çekiyordum öyle öyle bir haftadır ki tutmaya başladı çok uzun oldu kısacası pes etme bu arada beş farklı marka farklı biberonlar sonunda aptamille lansinoh biberonda kaldık

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Gece uykuda iki saat arayla ver kendiliğinden alışır, hem uykusuda düzene girecek tır sende rahat etmiş olursun bu konuda. Ama gerçekten sütün yetersizse mama ver yoksa anne sütüne devam et canım inan hiç birşey anne sütü gibi değil ben hergün keşke emzirmeyi bırakmasaydim diyorum
Kuzum bende emzirmek istiyorum mama vermek istemiyorum ama ebe sütün yetmiyor bebek kilo almamış mama ver dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim biz ilk gunlər aldı mamayı çokta güzel emiyodu bir anda bıraktı yirmigunluktu pes etmesin o böğürdu ben verdim çiğnedi çiğnedi durdu tam üç ay uğraştım hergun defalarca başka şansı yok tutacaksin dedim müzik açtım sesiz bir ortamda Rüştü Asyalı in yerin dibi yedi kartmis sesi sakinlestiriyo ailecek TLF hazırda bekliyorduk ki biberon zamanı açalım beşikte denedim ayakta gezdirerek memeyi veriyordum dalınca yavaşça ağzına biberon koyup memeyi çekiyordum öyle öyle bir haftadır ki tutmaya başladı çok uzun oldu kısacası pes etme bu arada beş farklı marka farklı biberonlar sonunda aptamille lansinoh biberonda kaldık
Çok sağol canım benim

Bi prenses bi prens annes

Kayıtlı Üye
rank
Önce biraz meme ver maman yanında hazır olsun hemen meemni çeker çekmez mamayı sok ağzına meme sanıp emicektir onu da kabul etmezse meme uçlu biberonlar var kuzum ondan al ben kızıma öyle yaparak alıştırdım

Tüm sayfalar yüklendi.