Meme reddi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde ozgul tarafından oluşturulan Meme reddi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 846 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Meme reddi
Konbuyu başlatan ozgul
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ozlem003

Elif Türkmen

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim bir gogsumu emiyor digerini alamıyor çok ağlıyor daha önce emiyordu şimdi iki gündür almak istemiyo başına böyle birşey gelen var mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bebek almak istemezsen ne yaparsan yap almaz sen yine de ver ben de kızım da aynı şeyleri yaşadım 2 gün emedi eşi olunca da emmezmiş burun tıkanıksa da emmez

Bebek almak istemezsen ne yaparsan yap almaz sen yine de ver ben de kızım da aynı şeyleri yaşadım 2 gün emedi aşı olunca da emmezmiş burun tıkanıksa da emmez

Son düzenleme:

ozgul

Kayıtlı Üye
rank
Sa
Canim emmedigi sütun tadına bı baksan acı yada tuzlu olabiliyo bebekler onun için almaya biliyo

O kıyamam ya acır göğsün sağıp kaşıkla mi versen bilemedim ucuna azcik bir şey sürsen bir de öyle dene ya da ters pozisyon yap nette de var

Belki öbür göğsün snar annenler günün kutlu olsun canım 💕
Sağol cnm tüm annelerin anneler günü kutlu olsun

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Sa

Sağol cnm tüm annelerin anneler günü kutlu olsun
Ozaman diretmen lazım canım geri tutturmak için açken ilk o göğsünü ver belki alır ozaman

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim bir gogsumu emiyor digerini alamıyor çok ağlıyor daha önce emiyordu şimdi iki gündür almak istemiyo başına böyle birşey gelen var mi
Benim geldi canım pğlum sol göğüsümğ almıyordu ama sağı alıyprdu bende sanki sağı emzirecek gibi yatırırdım sol kolumun altjna yastık koyup bebeğimi oraya yatırırdım öyle emzirirdim bir zaman sonra artık almaya başlayınca normal emziröeye başladım sende hangi göğüsünü emiyor ise onu emziriypr gibi yatır biraz zorluk çekiyor insan ama sonra düzeliyor

Tüm sayfalar yüklendi.