Sorum var Merhaba kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kibo tarafından oluşturulan Merhaba kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,182 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Merhaba kızlar
Konbuyu başlatan Kibo
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlemözkn08

Kibo

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba cnm hosgldn rabbm saglikli seklde kucagna almayi nasip etsin bende evliligmn 2 ayi hemen hamle kaldm kimyasal oldu 3 ay sonra tekrar hamile.kaldim 9 hftada kalbi durdu 3 ay sonra yine hamile kaldim oda tek yumurta ikiziydi 16 haftada kalpleri durdu genetige gttk kan pihtlasma ckti 6 ay korundum 7ay hamile kaldm suan 31 haftaligiz cok sukur rabbime sende rahat ol insallah hcbse olmaz sag salm kucagna alirsin bende 9 haftalk olani hastanede dusuk hapi verdkten sonra cisim geldi gdeblrmym lavaboya dedm gttgmde tuvalette dusurdm bse geldgni hssettm hemen yarm brakip kenara ceklmistm bagirarak doktorlara kosmustm bse dustu diye biri gidip ordan almisti qma bana sen yanls gormussn bebegn deglmis deyp kandirmislardi
Allah birdaha göstermesin canım sen baya zor günler geçirmişsin kan uyuşmazlığı varmiydi peki rabbim bu evledını sağlikli bı şekilde kucağına almanı nasip etsin🤲ben 32 yaşındayım bu ikinci evliliğim ilk eşim vefat etti kanserden 30 yaşında 4 senelik evliydim çocuğumuz olmadı bu ikinci evliliğim mutluyum hamd olsun rabbim önce sağlık versin herşey olur çok geçmiş olsun sanada herşey gönlünümüzce olsun🤗🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Selam kızlar ben 12+1günlük hamileyim ilk bebeğim düşük oldu kan uyuşmazlığından dolayı düşükten bir gün sonra iğne vuruldum tuvalete düşürdüm😔 bı anda çok kötü bişi Allah kimsenin başına vermesin amin cok şükür ki rabbim hemen verdi adet olmadım test yaptım öyle öğrendim çok mutluyum sağlığımız iyi hamd olsun 23 ünde doktora gidicem belki cinsiyeti belli olur inşallah ben yeniyim bu arada ilk defa yazıyorum bütün annelere sağlıklı günler diliyorum
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🤲🏻 hoşgeldin aramıza bu arada ♥️

Kibo

Kayıtlı Üye
rank
Hoşgeldin canım gözün aydın öncelikle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🙏 yaşadığın üzücü durum için de çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Hoşbuldum canım amin inşallah çok teşekkür ederim🤗
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🤲🏻 hoşgeldin aramıza bu arada ♥️
Hoşbuldum 🤗❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah sağlıklı doğum nasip etsin hoş geldin canım 🥰
Amin canım hoşbuldum🤲

Gözün aydın canım hoş geldin aramıza İnşaAllah sağ salim yavrunu kucağlna alırsın 🤲benimde bir tane 2aylık düşüyüm oldu cok şükür Rabbime yeniden nasib etdi banada sen cok iyi anlıyorum İnşaAllah hər şey yolunda gider hər şey gönlence olur kuzum
Amin canım insallah🤲benimde 7 haftaliktı canım rabbim birdaha göstermesin inşallah kimseye amin🤲🤗

Son düzenleme:

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Hoşbuldum canım amin inşallah çok teşekkür ederim🤗

Hoşbuldum 🤗❤️

Amin canım hoşbuldum🤲

Amin canım insallah🤲benimde 7 haftaliktı canım rabbim birdaha göstermesin inşallah kimseye amin🤲🤗
Amin canım 🤲🙏

Kibo

Kayıtlı Üye
rank
Hoş geldin kuzum❤Allah sag salim kucagina almayi nasib etsin
Hoşbuldum çok teşekkür ederim🤗

Hoşgeldin çiçeğim gözün aydın hiç moralini bozma Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişi inşallah 🙏🏻 eşim ve bendede kan uyuşmazlığı var maalesef lakin biz 36 haftalık olduk bile. Allah'ın izniyle sende bu haftalara sağlıklı sıhhatli gelirsin merak etme 🤭
Hoşbuldum Hiç iğne vurulmadın mı canım maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah amin Allah gösterir inslalah benimde 36 haftaligimı hersesin göstersin amin🤲şimdi ben düşükten bir gün sonra iğne vuruldum ondan sonra hemen hamile kaldım🤲çok hasret kaldım çok seviyorum çocukları Rabbime şükürler olsun ki banada nasip etti herşeyde vardır bı hayır şimdi bidaki gittiğimde doktora sorucam 28. Haftada da vurulucakmiyim iğne bakalım hayırlı günler diliyorum🤗❤️

Son düzenleme:

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Allah birdaha göstermesin canım sen baya zor günler geçirmişsin kan uyuşmazlığı varmiydi peki rabbim bu evledını sağlikli bı şekilde kucağına almanı nasip etsin🤲ben 32 yaşındayım bu ikinci evliliğim ilk eşim vefat etti kanserden 30 yaşında 4 senelik evliydim çocuğumuz olmadı bu ikinci evliliğim mutluyum hamd olsun rabbim önce sağlık versin herşey olur çok geçmiş olsun sanada herşey gönlünümüzce olsun🤗🤲
Yok cnm kan uyusmazligimz iste kan pihtilasmasi cikti ama tabi ihmal ettiler belki ikizlerim yasayablrdi tabiki taktir i ilahi allah oyle yazmis ama tabiki o arastirma hastanesinde ihmal vardi illa ordan 2 cenazeyle cikmam gerekiyordu bana genetik test bakmalari icin oylede oldu 2 dusuk olmadan bakamayz demisleri ikizlermi kaybettgm gün ayni ogün hastanede genetik doktoru goreve basladii normlde buralarda yoktu baya sehir disinda bi yerde vardi o konuda cok sansliyydm ikizlermi kaybettkten sonra o hastnede genetge gttm bdaha da ugramadim devlete gidiyorum cok sukur cok memnunum arastrma hastanesi deglmi adi ustunde seni deney olarak kullanyolar cok korkuyorm ordan kapisindan dahi gecmek istemyorum

Sanada gecmis olsun basin sagolsun insallah sanada rabbm evlat nasip etsin hic doktora gorundunmu cnm

Kibo

Kayıtlı Üye
rank
Yok cnm kan uyusmazligimz iste kan pihtilasmasi cikti ama tabi ihmal ettiler belki ikizlerim yasayablrdi tabiki taktir i ilahi allah oyle yazmis ama tabiki o arastirma hastanesinde ihmal vardi illa ordan 2 cenazeyle cikmam gerekiyordu bana genetik test bakmalari icin oylede oldu 2 dusuk olmadan bakamayz demisleri ikizlermi kaybettgm gün ayni ogün hastanede genetik doktoru goreve basladii normlde buralarda yoktu baya sehir disinda bi yerde vardi o konuda cok sansliyydm ikizlermi kaybettkten sonra o hastnede genetge gttm bdaha da ugramadim devlete gidiyorum cok sukur cok memnunum arastrma hastanesi deglmi adi ustunde seni deney olarak kullanyolar cok korkuyorm ordan kapisindan dahi gecmek istemyorum

Sanada gecmis olsun basin sagolsun insallah sanada rabbm evlat nasip etsin hic doktora gorundunmu cnm
Saol canım Allah razı olsun gözüktüm canım iyi herşey hamd olsun çok zor günler yaşadık ama geçti rabbim birdaha yaşatmasın inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar