Mide yanması 😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Mide yanması 😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,470 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanması 😣
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Şeker konusunda hiç şüphe yok tabiki öyleyiz 😂 ama onlar olmasada iyi olurdu ya midemde yemekten çok ilaç var 😂
Acaba reddetme imkanımız yok mu onları ya 😅😅 annem diyor k bizim zamanımızda ilaç mı vardı sürekli ilaç alıyorsun kızıyor sanki bende bayıla bayıla içiyorum içerken görsen sanırsın işkence ediliyor 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Acaba reddetme imkanımız yok mu onları ya 😅😅 annem diyor k bizim zamanımızda ilaç mı vardı sürekli ilaç alıyorsun kızıyor sanki bende bayıla bayıla içiyorum içerken görsen sanırsın işkence ediliyor 😂😂
Ben artık telefona alarm kurdum alarmlarada güzel notlar yazdım. Birtek alarm çalarken zevk veriyor onu içmesi hiç zevkli değil 😂😂 kendi kendime birşeyleri güzelleştirmeye çalışıyorum napayım 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ben artık telefona alarm kurdum alarmlarada güzel notlar yazdım. Birtek alarm çalarken zevk veriyor onu içmesi hiç zevkli değil 😂😂 kendi kendime birşeyleri güzelleştirmeye çalışıyorum napayım 😂
Bende deneyeyim ben ne kadar ilaç içmeye karşıysam eşimde o kadar sever ilaç içmeyi ben ilaç içerken bana bakıyor şaşkın şaşkın 😂😂😅😅 yüzümdeki ifade adamın baya ilgincine gidiyor

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bende deneyeyim ben ne kadar ilaç içmeye karşıysam eşimde o kadar sever ilaç içmeyi ben ilaç içerken bana bakıyor şaşkın şaşkın 😂😂😅😅 yüzümdeki ifade adamın baya ilgincine gidiyor
Benim eşim sağolsun kurulu saat gibi bütün ilaçlarımı ezbere bilir her gün beni sorguya çeker şu ilacı içtinmi bu ilacı içtinmi diye 🤦🏻‍♀️ ama kendisiyle 3 yıllık evliyim 1 tane bile ilaç içtiğini görmedim 😂

Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşim sağolsun kurulu saat gibi bütün ilaçlarımı ezbere bilir her gün beni sorguya çeker şu ilacı içtinmi bu ilacı içtinmi diye 🤦🏻‍♀️ ama kendisiyle 3 yıllık evliyim 1 tane bile ilaç içtiğini görmedim 😂
Bizimki sürekli ilaç içer anneside öyle baş ağrısı için neredeyse her gün içerler bide ciddi ciddi evlerinde vermidon su galiba o ilaçtan birkaç paket var baya stok yapmışlar 😂😂 benim migren var ona rağmen aşırı zorda kalmadıkça içmem ilaç 🙄 eşim elinden gelse bana verilip içmediğim ilaçları bile içecek ben izin vermiyorum 😅😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Bizimki sürekli ilaç içer anneside öyle baş ağrısı için neredeyse her gün içerler bide ciddi ciddi evlerinde vermidon su galiba o ilaçtan birkaç paket var baya stok yapmışlar 😂😂 benim migren var ona rağmen aşırı zorda kalmadıkça içmem ilaç 🙄 eşim elinden gelse bana verilip içmediğim ilaçları bile içecek ben izin vermiyorum 😅😅
Ay benim ailemde öyle ecza dolabı gibi dolap var bütün ilaçlar stoklu ama gel gör ki eşim asla ilaç içme taraftarı değil adamın bünye sağlam 1 gün hastalıktan yataklara düşse ertesi gün turp gibi olup kalkıyor şok oluyorum🤦🏻‍♀️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ay benim ailemde öyle ecza dolabı gibi dolap var bütün ilaçlar stoklu ama gel gör ki eşim asla ilaç içme taraftarı değil adamın bünye sağlam 1 gün hastalıktan yataklara düşse ertesi gün turp gibi olup kalkıyor şok oluyorum🤦🏻‍♀️
Çünkü ilaç içmiyor bende kolay kolay hastalanmam hastalansam da yatak döşek olmam ama eşim en ufak biseyden hastalanır bide baya mız mız olur. Grip aşısı olur aman hasta olmayayım diye yani baya dikkat eder ama hep hasta 😅😅

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çünkü ilaç içmiyor bende kolay kolay hastalanmam hastalansam da yatak döşek olmam ama eşim en ufak biseyden hastalanır bide baya mız mız olur. Grip aşısı olur aman hasta olmayayım diye yani baya dikkat eder ama hep hasta 😅😅
Onların kendilerine baktığı kadar biz kendimize baksak varya 10 tane çocuk daha doğururuz 😂😂😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Onların kendilerine baktığı kadar biz kendimize baksak varya 10 tane çocuk daha doğururuz 😂😂😂
Eşim bir çocuk dogursa kesin ölür 😂😂 daha dogurmadan ölür bu bulantı bu halsizlik vücut ağrıları mide yanmaları direkt yatar ben öldüm der 😅😅 erkekler fiziksel olarak güçlü ama biz onlardan daha güçlüyüz bence kadın herşeyin üstesinden geliyo erkeklerde o güç irade yok maalesef 😅😅

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
😂😂😂 Benimde bu ara her gece var mide yanmam dün gecede yine berbattı eşime sahur hazırlarken iki büklüm hazırladım düpedüz bir kase yoğurt yedim gaviscon içtim öyle uyumuşum ama gerçekten Allah yardımcımız olsun çok beter bir şey bu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Onlar bize bağımlı oldu bizi bırakamıyor bence 😅😅 çok mu şekeriz ne 😂😂💞💞😻
Bende süt içip duruyorum😂😂 amin canm sağlıkla gelsinlerde yeter 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.