Mide yanması 😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Mide yanması 😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,433 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanması 😣
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bende süt içip duruyorum😂😂 amin canm sağlıkla gelsinlerde yeter 🤲
Sütü hiç sevmiyorum yaa eskiden de sevmezdim şimdi de sevmiyorum yoğurdu eskiden aşırı severdim şuan yoğurdu da midem almıyor baya süt ürünlerine savaş açtım gebelikte 😂😂 ama zorla yoğurt yiyorum. İnşallah sağlıkla gelseler de rahatlasak 🥰🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Eşim bir çocuk dogursa kesin ölür 😂😂 daha dogurmadan ölür bu bulantı bu halsizlik vücut ağrıları mide yanmaları direkt yatar ben öldüm der 😅😅 erkekler fiziksel olarak güçlü ama biz onlardan daha güçlüyüz bence kadın herşeyin üstesinden geliyo erkeklerde o güç irade yok maalesef 😅😅
Doğru ben hamile oldum eşim benden çok mızmızlanıyor. Zaten kendine bakan bir insandı daha çok bakar oldu. Adam aşeriyor ya onun hamile olmadığını benim olduğumu hâlâ kabullendiremedim 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
AYnen bendee öyleyimm .8 haftalık daha erken başlamış mide yanması...
Benim ilk haftalarda oluyordu çok kusuyorum diye bir ara durmustu şu ara yine başladı her gece yanıyor midem 22 haftalığım şuan umarım sonuna kadar böyle devam etmez 😞🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 23. Haftada 7 kilo aldım adam 10 kilo aldı. Göbek yarıştırıyoz 😂😂😂
😂😂 Adam seni geçmiş artık doğuma yakın karni olur seninki kadar o zaman daha iyi anlar seni 😂😂😅😅

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Sütü hiç sevmiyorum yaa eskiden de sevmezdim şimdi de sevmiyorum yoğurdu eskiden aşırı severdim şuan yoğurdu da midem almıyor baya süt ürünlerine savaş açtım gebelikte 😂😂 ama zorla yoğurt yiyorum. İnşallah sağlıkla gelseler de rahatlasak 🥰🥰
Öyle valla canm bı sağlıkla kavussak🤲🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Benim ilk haftalarda oluyordu çok kusuyorum diye bir ara durmustu şu ara yine başladı her gece yanıyor midem 22 haftalığım şuan umarım sonuna kadar böyle devam etmez 😞🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

😂😂 Adam seni geçmiş artık doğuma yakın karni olur seninki kadar o zaman daha iyi anlar seni 😂😂😅😅
Hadi ben içimde çocuk büyütüyorum doğurup çıkaracağım. O ne çıkaracak acaba 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.