Mide yanması 😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Mide yanması 😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,433 kez görüntülenmiş, 94 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mide yanması 😣
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ciddi diyorum bu şey çok fena düpedüz sırtıma vuruyor kaburgalarım ağrıyor nasıl bir ağrı yanma offf 😣😣 ne yapsam bilemedim bu saat oldu dayanılır birşey değil. Gaviscon var ama hiç mi fayda etmez ya 😞😞
biliyorum o ağrıyı off off bende ne yaptıysam çare bulmadim gaviscon bile fayda etmedi rabbim sana sifa versin 🤲 saçlı olacak bebek galiba benimki cok gur saçlı diyorum boşuna o yanmaları çekmedim 😂😂

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ciddi diyorum bu şey çok fena düpedüz sırtıma vuruyor kaburgalarım ağrıyor nasıl bir ağrı yanma offf 😣😣 ne yapsam bilemedim bu saat oldu dayanılır birşey değil. Gaviscon var ama hiç mi fayda etmez ya 😞😞
Ya canım benim çok şiddetli mide yanmalarım yok. Ara sıra uyutmuyor o da yediğim şeylere bağlı sanırım aşırı yağlı ve salça/domates olan hiç bir şey yememeye özen gösteriyorum şu an. Gayet işe yarıyor onun dışında mide yanmam olunca hemen soğuk süt içiyorum çok iyi geliyor denemediysen öneririm. Geçmiş olsun ❤️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ya canım benim çok şiddetli mide yanmalarım yok. Ara sıra uyutmuyor o da yediğim şeylere bağlı sanırım aşırı yağlı ve salça/domates olan hiç bir şey yememeye özen gösteriyorum şu an. Gayet işe yarıyor onun dışında mide yanmam olunca hemen soğuk süt içiyorum çok iyi geliyor denemediysen öneririm. Geçmiş olsun ❤️
Teşekkür ederim canım 🤗 onu da denerim ☺️☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

biliyorum o ağrıyı off off bende ne yaptıysam çare bulmadim gaviscon bile fayda etmedi rabbim sana sifa versin 🤲 saçlı olacak bebek galiba benimki cok gur saçlı diyorum boşuna o yanmaları çekmedim 😂😂
İnşallah bari saçlı olsa bunca ağrıya değse 😅😅💞😂

Aynı dert bendede çok oluyor,sütü braz ısıtıp içine bal koyup içiyorum faydası oluyor,rahat uyumamı sağlıyor
Mide niye yanar acaba ya yada niye hep hamilirlikte böyle zorluklar ortaya çıkıyor onu da anlamıyorum sanki hamilelik başlı başına bir zorluk değilmiş gibi 😣 bide erkeklerin gayet rahat hayatına devam edip baba oldum diye böbürlenmelerine ayrıca sinir oluyorum 😑😑

Hadi ben içimde çocuk büyütüyorum doğurup çıkaracağım. O ne çıkaracak acaba 😂😂😂
O koca bir yağ kütlesi 😅😅😂😂 benim eşim yok hiç kilo almıyor yaa keşke alsa sinir oluyorum ince uzun gıcık oluyorum 😅😅😂😂

Son düzenleme:

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Yok kuzum şuana kadar hiç ters tepmedi hep yiyor valla numarayı 😂😂
Benimki sinsiii 😂😂😂

Teşekkür ederim canım 🤗 onu da denerim ☺️☺️

İnşallah bari saçlı olsa bunca ağrıya değse 😅😅💞😂

Mide niye yanar acaba ya yada niye hep hamilirlikte böyle zorluklar ortaya çıkıyor onu da anlamıyorum sanki hamilelik başlı başına bir zorluk değilmiş gibi 😣 bide erkeklerin gayet rahat hayatına devam edip baba oldum diye böbürlenmelerine ayrıca sinir oluyorum 😑😑

O koca bir yağ kütlesi 😅😅😂😂 benim eşim yok hiç kilo almıyor yaa keşke alsa sinir oluyorum ince uzun gıcık oluyorum 😅😅😂😂
Benimki gibi kıskanıp, heves etseydi oda alırdı emin ol. İyiki benimki gibi değil boşver ben kendi hamileliğimi yaşayamadım onun hamileliğiyle uğraşıyorum 😂😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.