Midem çok bulanıuor hanımlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Menekşe tarafından oluşturulan Midem çok bulanıuor hanımlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 769 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Midem çok bulanıuor hanımlar
Konbuyu başlatan Menekşe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
13+3 hamileyim ama bulantim gecmiyor doktor prilam dr bulanti hapı yazdıgı halde hic dermanım yok yine serum takılmaya gidiyorum
20 haftadan sonra biraz rahatlarsın canım ilk haftalarda maalesef bulantı sorununu çoğumuz yasiyoruz inşallah daha erken geçer bende bir haftadır bulantı ilaçlarını bıraktım 22 haftalık oldum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
13+3 hamileyim ama bulantim gecmiyor doktor prilam dr bulanti hapı yazdıgı halde hic dermanım yok yine serum takılmaya gidiyorum
Canim bende de öyle hiç yemek yemiyor musuun..doktor babada aynı ilacı verdi günde 2 defa alıyorum..ve gavisson şurup verdi biraz daha iyi oldum ama tam geçmedi.. geçmiş olsun rabbim şifa versin sana cnm

T

Tuuu

Guest
Prilam 1 hafta sonra duzenli kullanimda anca etkisini gosterdi bende.. birde moral cok onemli ilk aylarda bilhassa, moralin bozuksa ne icsende gecmiyor dahada artiyor..

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Prilam duzenli kullanimda 1 haftada ancak toparliyor kisiyi ve moral cok onemli ilk aylardaki bulantilarda ayrica mideni dolu tutmaya calismalisin ne kadar kussanda canin birsey istemesede belli bir zaman sonra hapinda sayesinde 20 haftayi beklemek zorunda kalmazsin daha cabuk toparlanirsin

Tüm sayfalar yüklendi.