Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 haftadan sonra biraz rahatlarsın canım ilk haftalarda maalesef bulantı sorununu çoğumuz yasiyoruz inşallah daha erken geçer bende bir haftadır bulantı ilaçlarını bıraktım 22 haftalık oldum
Canim bende de öyle hiç yemek yemiyor musuun..doktor babada aynı ilacı verdi günde 2 defa alıyorum..ve gavisson şurup verdi biraz daha iyi oldum ama tam geçmedi.. geçmiş olsun rabbim şifa versin sana cnm
Prilam 1 hafta sonra duzenli kullanimda anca etkisini gosterdi bende.. birde moral cok onemli ilk aylarda bilhassa, moralin bozuksa ne icsende gecmiyor dahada artiyor..
Prilam duzenli kullanimda 1 haftada ancak toparliyor kisiyi ve moral cok onemli ilk aylardaki bulantilarda ayrica mideni dolu tutmaya calismalisin ne kadar kussanda canin birsey istemesede belli bir zaman sonra hapinda sayesinde 20 haftayi beklemek zorunda kalmazsin daha cabuk toparlanirsin
20 haftadan sonra biraz rahatlarsın canım ilk haftalarda maalesef bulantı sorununu çoğumuz yasiyoruz inşallah daha erken geçer bende bir haftadır bulantı ilaçlarını bıraktım 22 haftalık oldum