Moralim bozuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevdamrt tarafından oluşturulan Moralim bozuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,339 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Moralim bozuk
Konbuyu başlatan Sevdamrt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Gurur yapmıyorum aslında ama durduk yere çok kırdı beni anlayışlı davranmadı çok ağır laf etti bu yüzden yanasmadım ama artık dayanamycam
Kırgınlığını uzak kalarak ifade etme yanına git konuşarak anlatarak belirt bence o da anlayacak hatasını özür dileyecek 😊 bir hafta olmuş baya uzun bir süre aranıza mesafe sokmaya gerek yok. Dayanma git barışın yaa

SBA-

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 4 ay olucak yeni evliyim. Kocamla kavga ettik 1 hafta oldu benden ayrı yatıyor aslında hatalı o onun ağır lafına dayanamayıp senden nefret ediyorum dedim sanırım onu kaldıramadı konuşmuyor da benimle o hatalı olduğu için ben yanasmyorum ama ne zamana kadar böyle sürecek çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım akıl verin bana 😔
Bizde eşimle kavga etmiştik boşanmanın eşiğinden döndük 1 hafta ayrı yattık sonra kendisi geldi yatağa. İnşallah aranız kısa sürede düzelir

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle ablacım z🥰🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen bende bir saat bile kus kalamıyorum dayanamıyorum eşimde aynı şekil bazen diyorum bu sefer konusmuyacam yanım geliyor hemen bir gülme tutuyor orda zaten her şey bitiyor eriyorum 🥰🥰

Bu yorumu görme bile canım bırak o boşasin
Yuva kolay kurulmuyor tabi ki bilemeyiz problem nedir ne kadar ciddidir ama bu yeni evliliklerde sudan sebeplerden tartışmalar olabiliyor ciddi bir konu yoksa uzatmaya gerek yok ay vallahi daha bir gün ayrı yatmisligimiz yok bir kere çocukların yanına gittim yatayım dedim aman Allahım catladim kendim gittim diye dönemedim de odaya baktım geldi aldı beni yok yok bizlik değil küs kalmak 😀Allahım herskesi yuvasin da huzurlu mutlu etsin

Bunu diyen ben 13 yıllık evliyim artık eşimle birbirimizin huyunu suyunu biliriz o bağırır ben sessiz dururum ben bağırınca o susar yoksa evlilik yürümez zaten hemen barışmak lazım uzatmamak lazım
Bir evlilik beş yılda ancak oturuyo yerine bizde 14 olduk çok şükür artık konusmayi geç bakisarak kim kime ne diyor anlıyoruz 😀😀

İlk adımı ben atmak istemiyorum ama dayanamıyorum da. Ne yapacağımı bilmiyorum. 😔😔
Tabiki gideceksin ozaman kalbin ne diyorsa onu yap kız daha nasıl dayanacan bir hafta olmuş 😀 bence bu yatak ayirmada son olsun

Son düzenleme:

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 4 ay olucak yeni evliyim. Kocamla kavga ettik 1 hafta oldu benden ayrı yatıyor aslında hatalı o onun ağır lafına dayanamayıp senden nefret ediyorum dedim sanırım onu kaldıramadı konuşmuyor da benimle o hatalı olduğu için ben yanasmyorum ama ne zamana kadar böyle sürecek çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım akıl verin bana 😔
Canim 6 yillik evliyim cok sukur ek kavga eden bi cift degilizdir ama her evlilikte oldugu gibi bizimde aramizda problem oldugunda bi kahve yapip yanina giderim esimin konusalim biraz derim sonra dökülürüz ikimizde rahatlariz unutma hicbir konu konusulmadan halledilmez sadece ertelenir ve gunun birinde patlak verir oylesi daha zor olur inan bana

Sevdamrt

Kayıtlı Üye
rank
Kırgınlığını uzak kalarak ifade etme yanına git konuşarak anlatarak belirt bence o da anlayacak hatasını özür dileyecek 😊 bir hafta olmuş baya uzun bir süre aranıza mesafe sokmaya gerek yok. Dayanma git barışın yaa
Gerçekten herkese teşekkür ederim az önce barıştım çok şükür 🥰🥰😍

Aminn çok teşekkür ederim denedim ve pişman değilim hatanın çoğu bendeymis 🙈
Sen şimdi hemen kalk bence ilk başta Allah rızası için emin ol Allah bu dünyada en çok evliliğe karı koca arasındaki huzura değer veriyor. Sırf Allah rızası için ve yuvanın mutluluğu huzuru için git eşinin yanına sarıl ve konuş de böyle yapmayalım gerçekten güzelce konuş kesinlikle herşey daha güzel olacak. Kaybeden olmayacak bu durumda asla böyle şeyde gurur olmaz 😊😊 hadi iyi geceler Allah mutluluğunuzu daim etsin 🙏🙏

Son düzenleme:

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank

Maşallah çok mutlu oldum cnm❤️❤️❤️

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank

Mutluluğunuz hiç bitmesin canim unutma bir evlilite en büyük ve değerli olan önce saygı sonra sevgi sofrana kus oturma yatağına kus girme tabiki daha coook yolun basindasiniz olacak illaki ama inşallah ciddi boyutta afedilmesi zor tartışmalar olmasın ufak tefekler geçer giderr

❤️🥰

Daha yeni evlisiniz canım o yüzden alışma sürecinde olur böyle şeyler ama yatak ayırma canım nekadar tartisirsan tartış o sinirliyken sen sus sen sinirliyken o yoksa iki taraf ta bir birine laf saydımı uzatıp büyüyüp gidiyor olay bazen ben eşim bişey kızıp bagrinca o sinirlenir ben karşısında gülerim bilmiyorum ben mi bormal değilim😂ama ilk adımı at canım hiç gurur yapma canını da sıkma olur böyle şeyler ama çok kus kalma yoksa daha da uzar huzursuzluk daha da artar

Sevdamrt

Kayıtlı Üye
rank
Mutluluğunuz hiç bitmesin canim unutma bir evlilite en büyük ve değerli olan önce saygı sonra sevgi sofrana kus oturma yatağına kus girme tabiki daha coook yolun basindasiniz olacak illaki ama inşallah ciddi boyutta afedilmesi zor tartışmalar olmasın ufak tefekler geçer giderr

❤️🥰
Teşekkür ederim tavsiyelerinize uyucam 😌😌

Daha yeni evlisiniz canım o yüzden alışma sürecinde olur böyle şeyler ama yatak ayırma canım nekadar tartisirsan tartış o sinirliyken sen sus sen sinirliyken o yoksa iki taraf ta bir birine laf saydımı uzatıp büyüyüp gidiyor olay bazen ben eşim bişey kızıp bagrinca o sinirlenir ben karşısında gülerim bilmiyorum ben mi bormal değilim😂ama ilk adımı at canım hiç gurur yapma canını da sıkma olur böyle şeyler ama çok kus kalma yoksa daha da uzar huzursuzluk daha da artar
Evet teşekkür ederim iyiki yazmışım size keşke daha önce yazsaydım her gün oturup yatakta aglamazdm 🙈😂

Rica ederim cnm ben eşimde yaşadım ve çok.sukur o günden beri bu sorunu yaşamadım.. bende 4 aylık evliyim .. tabi bizden daha tecrübeli anneler var burda yani onlarda aynı şeyi söyler sana🥰
Sen hangi ayda evlendin ve kaç yaşındasın ikimizde aynı olunca merak ettim 🙈

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.