Moralim bozuk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevdamrt tarafından oluşturulan Moralim bozuk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,263 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Moralim bozuk
Konbuyu başlatan Sevdamrt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatoş koç

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba 4 ay olucak yeni evliyim. Kocamla kavga ettik 1 hafta oldu benden ayrı yatıyor aslında hatalı o onun ağır lafına dayanamayıp senden nefret ediyorum dedim sanırım onu kaldıramadı konuşmuyor da benimle o hatalı olduğu için ben yanasmyorum ama ne zamana kadar böyle sürecek çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım akıl verin bana 😔
Canım olur öyle arda ama yatak ayırmak iyi olmamış zaten kavga evliliğin tadı tuzu gibi birşey hiç kavga etmeyen bir aile yoktur bence sudan sebeplerle kavga etmenin bir anlamı yok ben 5 yıllık evliyim arda kavgamız da oldu yeri geldi başkasının ağzına bakarak bana vurduğu bile oldu ama sonrasında bir hafta konuşmadım ama yatağımizi da ayirmadim asla eşin ile ayrı yatma ayrı yastıkların ayrılık getirdiği söylenirmis iki üç gün sonra barışırsiniz umarım 🙂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Boşa gitsin

Boşa boşaa
Böyle demeniz hoş bir sey değil sonuçta Yeni evli olur öyle her evlilikte

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Senin gibi mi yani hımmm 😁😁😁
Keske benim kadar anlayabiliyor ve konusabiliyor olsaydin canim😉😉😉 buarada uzatmayacagim profilinize baktim 4 cocugunuz olduguna gore yasini almis bi hanimsiniz ama yalnizca yaş almışsınız o yuzden sizinle pek konusulabilecek bir konu oldugunu sanmiyorum😉😉😂

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar merhaba 4 ay olucak yeni evliyim. Kocamla kavga ettik 1 hafta oldu benden ayrı yatıyor aslında hatalı o onun ağır lafına dayanamayıp senden nefret ediyorum dedim sanırım onu kaldıramadı konuşmuyor da benimle o hatalı olduğu için ben yanasmyorum ama ne zamana kadar böyle sürecek çok moralim bozuk sizce ne yapmalıyım akıl verin bana 😔
Canım daha çok yenisiniz tartışmada olacak.Evliliğin tadı tuzu oluyor bunlar.Ama bence yatağına dön kuzum.Ben 19 yıllık evliyim.Evliliğimin ilk yıllarında tartışmalarımız oldu ara ara.Ama kesinlikle eşimden bir tokat yemiş değilim.şimdilerde o tartışmaları düşünüyorumda ceviz kabuğunu doldurmazmış.

Deniz♥️Civan

Kayıtlı Üye
rank
İlk ben başlattım bu yatak olayını bu kavgamız da değil ama 🙄

Boşayım mı
Hayır saçmalamayın ne boşaması boşuna demiyorlar evlilik sabır işidir diye bunca zaman anne babalarımız hep birbirini alttan alarak sabır ederek evliliklerini sürdürmüşler daha 4 aylık evlisin her evlilikte tartışma olur yatak ayırmak yerine karşına alıp sorunlarını dile getir kırdığın nokta için özrünü dile kırıldığın noktayı da söyle ki oda hatasını bilsin .

Lesliiyy

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle yatak ayırmak gerçekten evliliğe zarar verir olmaz olmamalı sakince konuşup çözün sorunu
Vermez bence özlem girer barisildiginda daha büyük tutku yaratır 14 yıllık evli biri olarak söylüyorum bazen özlem güzeldir ufak kurlar bunlar geçer zamanla o hallerine gülerler

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Benim esim ilk aşkım yillarca birbirimize kavusmak için ne cabalar harcadık evlendik bi oğlum var ikinciye hamileyim kizim olucak nasipse ama kavga ettigimizde haklida olsa haksizda olsa o yanaşmaz asla hep benden adim bekler bende ilk adimi atarim hep kaybettigim birsey yok inan sen konusmaya basladinmi oda zaten yumusayip özür dilerim der kavga etsekte ne geceyi baska bir yerde gecirir nede ayri yatakta doner gotumuzu yatariz ama yinede yan yana yatariz ilk aylarda anlasmamazliklar oluyo illaki zamanla dahada alıştıkça birbirinixe aman ne sacma seyler yuzunden tartismisiz demeye basliyorsun Allah dert keder hastalik vermesin yeni evlisin hazirla guzel bir sofra geldiğinde isten oturun yemek yiyin konusun biraz tatli dil inan herseyi cozer ben ozur diledim sen ozur dilemedin ilk o geldi bunlarin bir anlami yok bence 🤷

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım bizde evliliğimizin başlarında çok kavga ederdik ama asla ayrı yatmadık ayrı yatmak eşleri birbirinden uzaklaştırır biz kavga ettiğimizde gece uyurken dönüp sarılırdım barışırdık en basit örneği ayrı yatmamak için.

Hatice 23

Kayıtlı Üye
rank
Canım yatak ayırma doğru bise değil gerekirse konus ya da sert dille uyar yrnni evlisiniz

Tüm sayfalar yüklendi.