Sorum var Mrb kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Mrb kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,758 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mrb kizlar
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar nasılsınız size bir sorum olacak ya kizlar bende yine hafif yeşil ve sarimsi akıntı geliyor enfeksiyon sanırım yine ve doktora gozukmedim su ile kendim tedavi etmek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum erken dogum yaparmi bu durum bana geçmezse bu haftalarda dogum olur mu annisler
Cnm bende aynydm blyosun bn 10gun once gtmistm kontrole fitil verdi 1 güne gecti hcbir sorun olmadi bi sor doktoruna istersen fitilin adini vereblrm

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende aynydm blyosun bn 10gun once gtmistm kontrole fitil verdi 1 güne gecti hcbir sorun olmadi bi sor doktoruna istersen fitilin adini vereblrm

Kuzum bende fitil kullandım aynı şikayetler ile ama tekrar başladı🤦
Insllh bslamz bnm bdha 7 tne var icinde ilkini koyar koymz kesildi 2tanedha 3gun ara ile koydm dgerleri duryo bklm tkrrlarsa yine koycm hngi ftldi senn

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Tmm kuzum sağol
Peki doktor sana ne için yazdı enfeksiyon falan mı var dedi
Dedm benim gebelgmn basindan beri vajinmda kasinti bide cok fazla sari yesil akintim var sosyal hayatm bitti resmen vajina dudaklrm şişiyor dedm bunu verdi bde travacort krem enfeksyonm yok testler temz ckyo ama akinti yanma kasnti basindan beri vardi cok kotuydu ya

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Dedm benim gebelgmn basindan beri vajinmda kasinti bide cok fazla sari yesil akintim var sosyal hayatm bitti resmen vajina dudaklrm şişiyor dedm bunu verdi bde travacort krem enfeksyonm yok testler temz ckyo ama akinti yanma kasnti basindan beri vardi cok kotuydu ya
Anladım kuzum
Benimde sarı kötü kokulu akıntım var ondan vermişti

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bende fitil kullandım aynı şikayetler ile ama tekrar başladı🤦
Kac haftaliktin tatlım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Insllh bslamz bnm bdha 7 tne var icinde ilkini koyar koymz kesildi 2tanedha 3gun ara ile koydm dgerleri duryo bklm tkrrlarsa yine koycm hngi ftldi senn
Bana da 7 tane verdi doktorum cnm bende kesilince bıraktım ama bir hafta sonra tekrarladı doktorum da kızdı hepsini kullan diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum benimki 3 tane vardı içinde sadece üç gün kullandım bikacgun iyi geldi sonra tekrarladi
Bana da ilk başta uc taneverdi cnm bir aya kalmaz tekrar olunca 7 tane verdi tatlım ama ne yaparsam yapayım tekrar oluyor ya afedersiniz eşimle ilişkiye bile girmiyorum ki enfeksiyon olur falan diye ama yine de oluyor ya😕😕

Tüm sayfalar yüklendi.