Sorum var Mrb kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 🔥ATEŞİM🔥 tarafından oluşturulan Mrb kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,756 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mrb kizlar
Konbuyu başlatan 🔥ATEŞİM🔥
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 🔥ATEŞİM🔥

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kac haftaliktin tatlım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bana da 7 tane verdi doktorum cnm bende kesilince bıraktım ama bir hafta sonra tekrarladı doktorum da kızdı hepsini kullan diye

Bana da ilk başta uc taneverdi cnm bir aya kalmaz tekrar olunca 7 tane verdi tatlım ama ne yaparsam yapayım tekrar oluyor ya afedersiniz eşimle ilişkiye bile girmiyorum ki enfeksiyon olur falan diye ama yine de oluyor ya😕😕
27 haftalığım kuzum

Kac haftaliktin tatlım

Bana da 7 tane verdi doktorum cnm bende kesilince bıraktım ama bir hafta sonra tekrarladı doktorum da kızdı hepsini kullan diye

Bana da ilk başta uc taneverdi cnm bir aya kalmaz tekrar olunca 7 tane verdi tatlım ama ne yaparsam yapayım tekrar oluyor ya afedersiniz eşimle ilişkiye bile girmiyorum ki enfeksiyon olur falan diye ama yine de oluyor ya😕😕
Senin kaç haftalık kuzum

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Bide bu fitili sor sende doktoruna neo penotran forte 750 mg
Cnm fitil belli haftaya kadar kullaniliyormus ama bilginiz var demi

Dedm benim gebelgmn basindan beri vajinmda kasinti bide cok fazla sari yesil akintim var sosyal hayatm bitti resmen vajina dudaklrm şişiyor dedm bunu verdi bde travacort krem enfeksyonm yok testler temz ckyo ama akinti yanma kasnti basindan beri vardi cok kotuydu ya
Gebelikte sıkıntı olmadı mi cnm

27 haftalığım kuzum

Senin kaç haftalık kuzum
29+3 cnm Allah in iznj ile sağlıkla alırız yavrularimizi kucagimiza cnm fitil o haftalar son sanırım cmm

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar nasılsınız size bir sorum olacak ya kizlar bende yine hafif yeşil ve sarimsi akıntı geliyor enfeksiyon sanırım yine ve doktora gozukmedim su ile kendim tedavi etmek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum erken dogum yaparmi bu durum bana geçmezse bu haftalarda dogum olur mu annisler
Canım karpuz 🍉 yemeyi artır. Enfeksiyonun geçer iltihabı temizler. Karnındaki mikropları temizler bebeğe kilo aldırıyor. Diş diş etini gelişimine yardımcı. Bol bol karpuz ye

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Cnm fitil belli haftaya kadar kullaniliyormus ama bilginiz var demi

Gebelikte sıkıntı olmadı mi cnm

29+3 cnm Allah in iznj ile sağlıkla alırız yavrularimizi kucagimiza cnm fitil o haftalar son sanırım cmm
Amin inşallah kuzum 🥰
Bana en son 1 ay önce vermişti kuzum fitili

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Canım karpuz 🍉 yemeyi artır. Enfeksiyonun geçer iltihabı temizler. Karnındaki mikropları temizler bebeğe kilo aldırıyor. Diş diş etini gelişimine yardımcı. Bol bol karpuz ye
Geçen gün karpuz yemistim cnm ama baya karnima sancı vermişti bende ondan sanıp yemeyi biraktm ay halimi bir görseniz cnm içtiğim suya bile şüphe duyuyorum bazen defalarca riskten yattim ya hastaneye balim cok sagl tatlim😊😊

Amin inşallah kuzum 🥰
Bana en son 1 ay önce vermişti kuzum fitili
30 haftaliktan sonra yasakmis cnm erken dogum yapıyormuş fitil balim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçen gün karpuz yemistim cnm ama baya karnima sancı vermişti bende ondan sanıp yemeyi biraktm ay halimi bir görseniz cnm içtiğim suya bile şüphe duyuyorum bazen defalarca riskten yattim ya hastaneye balim cok sagl tatlim😊😊

Hmm anladım kuzum zaten kullanmıyorum.simdi

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank

Ben sürekli karpuz yiyorum canım bizim ev çok sıcak hararetimi alıyor hem. Bu aralar havalardan dolayı çok şükür iyi. Günlük karpuz ve birde erik ye erken doğum olmasını önlüyor

Beyza🥰

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar nasılsınız size bir sorum olacak ya kizlar bende yine hafif yeşil ve sarimsi akıntı geliyor enfeksiyon sanırım yine ve doktora gozukmedim su ile kendim tedavi etmek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum erken dogum yaparmi bu durum bana geçmezse bu haftalarda dogum olur mu annisler
Canım benim erken doğum sebebim yoğun şekilde enfeksiyon olmasıydı dikkat et bu konunun üstüne duş 😊

Tüm sayfalar yüklendi.