Sorum var Muanyne

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EbruSamir❤ tarafından oluşturulan Muanyne başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 949 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Muanyne
Konbuyu başlatan EbruSamir❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar altan muane etti doktor hanim... catin basik ve dar dedi.. normal dogum ypamazsin demiyorum ama eziyet cok cekersrsin dedi. 38 haftaligim eger dusunursen yarin gel dedi sezeryana erken degil mi..👋🥰 kafam karisti sancilarin yuksek ckmis ama acilman yok dedi herhan acilman olup dogum gercklesir dedi valla kafam corba gibi... ??? 2600 bebek

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kizlar altan muane etti doktor hanim... catin basik ve dar dedi.. normal dogum ypamazsin demiyorum ama eziyet cok cekersrsin dedi. 38 haftaligim eger dusunursen yarin gel dedi sezeryana erken degil mi..👋🥰 kafam karisti sancilarin yuksek ckmis ama acilman yok dedi herhan acilman olup dogum gercklesir dedi valla kafam corba gibi... ??? 2600 bebek
Bebeğinin gelişimi tamamlandı canım yarın doğsa bir problem olacağını sanmıyorum. Çatı darlığı doğum esnasında bebeğin sıkıntıya girmesine sebep olabiliyor. Ben olsam riske atmazdım. Hakkında hayırlısı olur inşallah. Allah sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin🙏🙏

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğinin gelişimi tamamlandı canım yarın doğsa bir problem olacağını sanmıyorum. Çatı darlığı doğum esnasında bebeğin sıkıntıya girmesine sebep olabiliyor. Ben olsam riske atmazdım. Hakkında hayırlısı olur inşallah. Allah sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip etsin🙏🙏
Valla esini bekle diyorlar 13 gelick oda ama onu beklersem valla kafam karisik... esim almanyada
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amiin canim.tesekkür ederimm🥰

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Valla esini bekle diyorlar 13 gelick oda ama onu beklersem valla kafam karisik... esim almanyada

Amiin canim.tesekkür ederimm🥰
Sen bilirsin canım eşinin yanında olması senin içinde çok önemlidir tabi ki başka bir doktordan da fikir alsan belki farklı şeyler söyler.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Rabbim hayırlısını versin inşallah kuzum

EbruSamir❤

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim hayırlısını versin inşallah kuzum
Amiinn çook tesekkür ederim sezeryandqn korkuyorum 😔😔 bayginlik v.s

Bebeğinde bir sıkıntı yoksa neden olmasın 1 saat bile fazladan kalsa ona faydalı canım ama bazı doktorlar 38 de ısrar ediyor
Sezeryan beni korkutuyor canim ya swzeryan olan varsa beni biraz bilgilendirse yeridir 😔🥰

Tüm sayfalar yüklendi.