Sorum var Mutlu değilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nehir ada'm tarafından oluşturulan Mutlu değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,593 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mutlu değilim
Konbuyu başlatan Nehir ada'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet çok şükür yeni 9 ay oldu bir kizim var oğlum olucak hiç pişman değilim geldiğime eşim çok degismiş
Evet insanoğlu değişir benim eşimde bana düşkün değildi tek kötü huyu bu yani sabrettim kendi haline bıraktım şimdi çok değişti eşim çocuklarım diyor başka bişey demiyor ailem diyor eşim herşeyden önemli diyor insan değişirmis hemde çok degisirmis

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğim boyunca eşimle sürekli tartisdik sürekli kavga ettik çok ağladım çok stres yaptm beni çok aşaladi hakaret etti sosyal medyadan gitti başkalarına yazdı telefonu benden sakladı şifrelerini değişti artık dayanamadım ben sustum karşılık vermedim sırf karnımdaki için susmam bile onun için sorun oldu infazı vardi kimseyle kavga etmemesi gerekiyordu bugün gitmiş adamın birini dövmüş artık yoruldum bıktım boşansam bir türlü boşanmasam bir türlü ne yapmalıyım bilmiyorum aileme
anlatamıyorum icimede atınca hastalanıyorum migren var bende serumla falan anca ayağa kalkıyorum söylesem ne derler ne yapmalıyım bilmiyorum 😭😭 çok kötüyüm kızlar bugün
Bence her ne olursa olsun ailene anlat en güzel yolu onlar gösterir sana varlıkları yetiyor ailenin eşler genelde karşı tarafın ailesi ilgisiz olunca biyerleri kalkıyor her koşulda seni sahiplenen ailen varsa bı halt edemez

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Ama tepkimi koy ortaya boşanacam de.. öyle git babanlafa gözü korksun yüz verme tepkini sert şekilde ortaya koy altan alma onu
Söyledim ztn söylememe rağmen
Bence her ne olursa olsun ailene anlat en güzel yolu onlar gösterir sana varlıkları yetiyor ailenin eşler genelde karşı tarafın ailesi ilgisiz olunca biyerleri kalkıyor her koşulda seni sahiplenen ailen varsa bı halt edemez
Ailemde karmakarışık kaçarak evldgm için kendn gttn kendn yaptn demelerinde. Korkuyorum bu lafı yemektense sığınma evine gitmem dqha iyi

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Söyledim ztn söylememe rağmen

Ailemde karmakarışık kaçarak evldgm için kendn gttn kendn yaptn demelerinde. Korkuyorum bu lafı yemektense sığınma evine gitmem dqha iyi
Bence ailen her ne olursa olsun destek olur biz hamileyiz sırf cocuklarimiz için nelere katlaniyoruz onlarda gerçekten kötü muamele görmeme katlanamazlar bı konuş belki herşey yoluna girer

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Hamileliğim boyunca eşimle sürekli tartisdik sürekli kavga ettik çok ağladım çok stres yaptm beni çok aşaladi hakaret etti sosyal medyadan gitti başkalarına yazdı telefonu benden sakladı şifrelerini değişti artık dayanamadım ben sustum karşılık vermedim sırf karnımdaki için susmam bile onun için sorun oldu infazı vardi kimseyle kavga etmemesi gerekiyordu bugün gitmiş adamın birini dövmüş artık yoruldum bıktım boşansam bir türlü boşanmasam bir türlü ne yapmalıyım bilmiyorum aileme
anlatamıyorum icimede atınca hastalanıyorum migren var bende serumla falan anca ayağa kalkıyorum söylesem ne derler ne yapmalıyım bilmiyorum 😭😭 çok kötüyüm kızlar bugün
Allah yardımcın olsun kuzum, Allaha sığın bol bol dua et inşallah en kısa zamanda geçer bütün sıkıntıların 🙏

Nehir ada'm

Kayıtlı Üye
rank
Allah yaridmcin olsun kuzum
Amin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence ailen her ne olursa olsun destek olur biz hamileyiz sırf cocuklarimiz için nelere katlaniyoruz onlarda gerçekten kötü muamele görmeme katlanamazlar bı konuş belki herşey yoluna girer
Bayramdan sonra konuşmayı düşünüyorum inşallah

Kacararak evlenebilirsin bu da bir kader canim takma bunları kafana eşine dua et bol bol eve gelince 51 besmele cek yüzüne üfle sakın olur Allahin adını duyupta sakinlesmeyen yoktur
😔😔 Ne hali varsa görsün

Kacararak evlenebilirsin bu da bir kader canim takma bunları kafana eşine dua et bol bol eve gelince 51 besmele cek yüzüne üfle sakın olur Allahin adını duyupta sakinlesmeyen yoktur
😔😔 Ne hali varsa görsün
Allah yardımcın olsun kuzum, Allaha sığın bol bol dua et inşallah en kısa zamanda geçer bütün sıkıntıların 🙏
Allah razı olsun 😔😔

Son düzenleme:

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Çok zor canım çok zor Rabbim sana sabır ve güç versin ailen le konuş faydası olur kendi kendini yeme lütfen evladın için bile olsa katlanmak zorunda değilsin Allah kocanida ıslah etsin bunca şeye sabretmek zorunda olmamalisin canım hele ki ailen arkanda duracaksa önce kendini dusunmelisin ki çocuğunda iyi olsun nereye kadar böyle gidebilir sın ki Rabbim seninle olsun evladınla seni korusun inşallah

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Allah herkese istediği gibi bir eş vermeyebilir kuzum bir imtihan gereği eşimiz istediğimiz özelliklerde olmayabilir bu noktada yapılması gereken şey bellidir ya sabredip ahirette büyük ecirlere kavuşacağız ya da çok zorlanıyorsak yolumuza devam edip boşanma yolunu seçeceğiz her iki durumda da Allah yol göstermiştir mümkün olmayınca dinimiz boşanmayı asla tasvip etmemiş en sevimsiz helal olan boşanmayı önermemiştir ancak çok mecbura kalınırsa boşanan kişilerin mağdur olmayacağını kendi lütfunla her ikisini de Allah zenginleştireceğini belirtmiştir buna göre tercihimizi yaptıktan sonra Allah’a tevekkül etmek en doğrudur evlilik yolun da nice peygamberler evliyalar alimler huysuz eşleriyle sabretme yolunu seçerek nice makamlara kavuştuğunu hatırlatarak biz de ona göre evlilikte takınacağımız davranışı belirleyebiliriz Allah’ım herkese hayırlı eşler vermesi dileğiyle

Tüm sayfalar yüklendi.