Sorum var Mutlu değilim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nehir ada'm tarafından oluşturulan Mutlu değilim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,593 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Mutlu değilim
Konbuyu başlatan Nehir ada'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼
Hamileliğim boyunca eşimle sürekli tartisdik sürekli kavga ettik çok ağladım çok stres yaptm beni çok aşaladi hakaret etti sosyal medyadan gitti başkalarına yazdı telefonu benden sakladı şifrelerini değişti artık dayanamadım ben sustum karşılık vermedim sırf karnımdaki için susmam bile onun için sorun oldu infazı vardi kimseyle kavga etmemesi gerekiyordu bugün gitmiş adamın birini dövmüş artık yoruldum bıktım boşansam bir türlü boşanmasam bir türlü ne yapmalıyım bilmiyorum aileme
anlatamıyorum icimede atınca hastalanıyorum migren var bende serumla falan anca ayağa kalkıyorum söylesem ne derler ne yapmalıyım bilmiyorum 😭😭 çok kötüyüm kızlar bugün
Allah yardımcın olsun canım benim karnında bebişe yazık 🥺😣

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Hamileliğim boyunca eşimle sürekli tartisdik sürekli kavga ettik çok ağladım çok stres yaptm beni çok aşaladi hakaret etti sosyal medyadan gitti başkalarına yazdı telefonu benden sakladı şifrelerini değişti artık dayanamadım ben sustum karşılık vermedim sırf karnımdaki için susmam bile onun için sorun oldu infazı vardi kimseyle kavga etmemesi gerekiyordu bugün gitmiş adamın birini dövmüş artık yoruldum bıktım boşansam bir türlü boşanmasam bir türlü ne yapmalıyım bilmiyorum aileme
anlatamıyorum icimede atınca hastalanıyorum migren var bende serumla falan anca ayağa kalkıyorum söylesem ne derler ne yapmalıyım bilmiyorum 😭😭 çok kötüyüm kızlar bugün
Ailen arkanda olacaksa anlatmalısın böyle ömür olmazki bebeğin doğnca zaten daha zor olur bu adam değşk ne demek sana böyle pskljk şeyler yapması yahu susarsan bebeğnde etkilenr içine atarsan dert olur hastalanrsn birazda kendnı ve bebeğni düşün hayat uzun snçta ona göre bişiler yap bul ama ailene anlat.

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Şimdi sana bişey demek istiyorum cnm üzmek değil amacım ❤️ ama beni yanlış anlama

Biz kadınlar en çok eşlerimiz tarafından mağdur oluyoruz 😏
Şiddet varsa
Aldatmak varsa
Dışardaki kadına etmediği edemediği hakkaretleri koynun da yatırdığı kadına yapıyorsa
Sözlü taciz her şeyde varsa bir eve bakamiyosa heleki kadınına nasıl davranmasi gerektiğini bilmiyorsa bu büyük bir sorun 🙄🙄
Sen ailene soylemedin belki şimdi belki kimseye anlatamiyosun ama. Bu eziyeti kendine yapma göz göre göre başka kadınlar ile konuştuğunu bildiğin halde sana sözlü taciz de bulunduğu halde sana şiddet uyguladığı halde eğer sen hayla o evdeysen bu gibi durumlara daha çok magruz kalacagin anlamına geliyor 😰
Çünkü bir erkek. Eğer bu şekil ve haldeyse. Düzelmez düzelmesini bekleme. Seni. El üstünde tutmaz şuan sadece seni. Kendine bir hizmetçi ve sadece çocuğunun annesi olarak görüyor belki lütfen kendini ezdirme ailene anlat. Ailemde kabul etmese bile ben güçlüyüm demelisin kendine. Bir çok kadın ayaklarının üstünde tek başına durmaya çalışıyor hem de yapayanliz 😔 sen bunu kendine yapma. Daha ileriye gitme olasılığı yüksek. Başına bişey gelse. Esin tarafından kendini her türlü haklı çıkartır çünkü sen hiç bir kimseye hiç birşeyi anlatmadin. Belki senin arkfandan iftira bile atar lütfen ezdirme kendini bebeğine ve sana yazık canım yanlıs anlama her gün neler duyuyoruz 😔😔😔

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Amin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bayramdan sonra konuşmayı düşünüyorum inşallah

😔😔 Ne hali varsa görsün

😔😔 Ne hali varsa görsün

Allah razı olsun 😔😔
Sendem de kuzum 🙏♥️