Sorum var Naber guzellerim keyifler nasıl napyiorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Naber guzellerim keyifler nasıl napyiorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,223 kez görüntülenmiş, 57 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Naber guzellerim keyifler nasıl napyiorsunuz iyisinizdir inşallah 🥰❤️🥰❤️🥰❤️❤️🥰
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Gel oyniyak bende severim🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şimdi geldimm yemek yedik sonra çay bulaşıkları makineye yerleştirdim şuan da Kayra beyi emiyorum oda uyukluyor
Kayrayi mi emiyorsun tam tersi olmasin😂😂😂😂

Şimdi geldimm yemek yedik sonra çay bulaşıkları makineye yerleştirdim şuan da Kayra beyi emiyorum oda uyukluyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Gel oyniyak bende severim🥰

Hahahaha ya demetim 😂😂yanlış yazdım oda emmeyi bıraktı oynuyor sözde gozlwri kapalıydı 😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hahaha ay varya sizinle yazışırken güldüğüm kadar burda eğlendiğim kadar hiç bir yerde gülmüyorum bu kadar iyiki varsiniz❤️😂😂
Sende kuzum sende 😂😂Kayrayi görsen muslin battaniyesi ile savaşıyor 😂😂o kadwr dislik vs aldım hala etrafta ne bulursa ağzında şuanda battaniyeyi yemeye çalışıyor🤦🏻‍♀️uykusu var ama inat 🐐 gibi

Tüm sayfalar yüklendi.