Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kız iki buçuk ayil gündüz hiç uyumuyor gezdir kucana al ilgilen agus magus yap eeee isi yemeği kim yapıcı oğlum böyle değildi hep uyurdu gündüz her çocuk farklı galiba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Makinada beyazlar var çıktı onları seriyimde geliyorum byyyy
Benim kız iki buçuk ayil gündüz hiç uyumuyor gezdir kucana al ilgilen agus magus yap eeee isi yemeği kim yapıcı oğlum böyle değildi hep uyurdu gündüz her çocuk farklı galiba
Makinada beyazlar var çıktı onları seriyimde geliyorum byyyy
Niye kız öyle deme nasip valla insan bilemiyor ne olucagini gerçekten benim kızım doğduktan sonra 5 6 sene düşünmüyorum demiştim bı baktım kızım 5 aylık ben gebe olduğumu öğreniyorum
Niye kız öyle deme nasip valla insan bilemiyor ne olucagini gerçekten benim kızım doğduktan sonra 5 6 sene düşünmüyorum demiştim bı baktım kızım 5 aylık ben gebe olduğumu öğreniyorum
Allah nasip ederse başım gözüm üstüne zaten de yine bi üç sene düşünmüyorum kızımla doyasıya ilgileneyim diyorum bakalım. Zaten bir kardeşi olsa kesin parçalar çok fena