Sorum var Napiyorsunuz nasılsıniz kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Napiyorsunuz nasılsıniz kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,196 kez görüntülenmiş, 122 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Napiyorsunuz nasılsıniz kizlar
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benim kız iki buçuk ayil gündüz hiç uyumuyor gezdir kucana al ilgilen agus magus yap eeee isi yemeği kim yapıcı oğlum böyle değildi hep uyurdu gündüz her çocuk farklı galiba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Makinada beyazlar var çıktı onları seriyimde geliyorum byyyy 💞

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Benim kız iki buçuk ayil gündüz hiç uyumuyor gezdir kucana al ilgilen agus magus yap eeee isi yemeği kim yapıcı oğlum böyle değildi hep uyurdu gündüz her çocuk farklı galiba

Makinada beyazlar var çıktı onları seriyimde geliyorum byyyy 💞
Aynen her çocuk farklı cnm tm cnm bekliyoz 💖🥰

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ben kendime güvenmiyorum işte Allah bilir de uzun süre istemiyorum canım 😂
Niye kız öyle deme nasip valla insan bilemiyor ne olucagini gerçekten benim kızım doğduktan sonra 5 6 sene düşünmüyorum demiştim bı baktım kızım 5 aylık ben gebe olduğumu öğreniyorum 🙈🙈

Defnenin annesi Ayşe

Kayıtlı Üye
rank
Amann bendende yetişmiyor canım bütün gün evi temizle akşama yine aynı bizde şuan uzaniom oğlumu uyutdum dinleniom artık sabahtan beri yeni oturuyom
Bazen kendimi yetersiz hissediyorum eşim elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ama kızım sağolsun bana yapışık durmuyor babasında ki adam baksin😂

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Bazen kendimi yetersiz hissediyorum eşim elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor ama kızım sağolsun bana yapışık durmuyor babasında ki adam baksin😂
Haha seni istiyor demek ki annesi 🥰💖

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
💕💕

Niye hastanedeisn canimm afiyet olsun bu arada🥰

Niye hastanedeisn canimm afiyet olsun bu arada🥰

Niye güldün kız yanlış bisey mi. Sordum🙈🙊
Sağol tşk ederim canım hani gecenlerde post açmıştım çok kötüyüm diye oğlumun akciğerlerine süt kaçmıştı o yüzden 4 gündür hastanedeyim

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Niye kız öyle deme nasip valla insan bilemiyor ne olucagini gerçekten benim kızım doğduktan sonra 5 6 sene düşünmüyorum demiştim bı baktım kızım 5 aylık ben gebe olduğumu öğreniyorum 🙈🙈
Allah nasip ederse başım gözüm üstüne zaten de yine bi üç sene düşünmüyorum kızımla doyasıya ilgileneyim diyorum bakalım. Zaten bir kardeşi olsa kesin parçalar çok fena😂😂

Sağol tşk ederim canım hani gecenlerde post açmıştım çok kötüyüm diye oğlumun akciğerlerine süt kaçmıştı o yüzden 4 gündür hastanedeyim
Çok geçmiş olsun canım şimdi durumu nasıl hastanede mı yatıyor

Tüm sayfalar yüklendi.