nasıl kilo alabilirim 🤦😝🌼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan nasıl kilo alabilirim 🤦😝🌼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,393 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı nasıl kilo alabilirim 🤦😝🌼
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğum yapalı sekiz ay oldu ☺️ gebelik ve doğum süreci boyunca tam 14 kilo verdim kilolarımı geri almak istiyorum. Sizce nasıl kilo alırım bununla ilgili bir tarifi veya bilgisi olan varmı. Ben bu halimden hiç memnun değilim eski kilom daha güzeldi ruhsuz gibi ortalıkta dolaşıyorum🤦🤷 cevaplarınızı bekliyorum güzellerim♥️😘
Allahım hayalimdeki cümle ama maalesef 😂

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doğum yapalı sekiz ay oldu ☺️ gebelik ve doğum süreci boyunca tam 14 kilo verdim kilolarımı geri almak istiyorum. Sizce nasıl kilo alırım bununla ilgili bir tarifi veya bilgisi olan varmı. Ben bu halimden hiç memnun değilim eski kilom daha güzeldi ruhsuz gibi ortalıkta dolaşıyorum🤦🤷 cevaplarınızı bekliyorum güzellerim♥️😘
Valla bende 15 kilo verdim hala vermeye devam ediyorum bende ne yapcam bilmiyorm

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Bal, çerez, bol meyve, kızartma ye. Tatlı şeyler tüket bak nasıl alıyorsun 😄😄

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl zayıfladın sırrını banada ver canım😂😂 ah ahhh keşke benden gitse o kilolar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Gebelikten önce 55diim kuzum şuan 60 tabi de önceden de yemek yer kilo almazdım şuan da o kadar yememe rağmen alamıyorum gözle görünür karnım bile yok 😂😂
Kaç kilosun Kayra'nın annesi 😊
Hatırladığım kadarı ile sende 45 din demi kuzum benden daha zayıf 😂😂

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Gebelikten önce 55diim kuzum şuan 60 tabi de önceden de yemek yer kilo almazdım şuan da o kadar yememe rağmen alamıyorum gözle görünür karnım bile yok 😂😂

Hatırladığım kadarı ile sende 45 din demi kuzum benden daha zayıf 😂😂
Evet canım ama benim boyum kısa bilmiyorum seninki nasıl 1.57 benim o yüzden zayıflığım boyumla zıt durmuyor. Bu arada 50 olduk artık kızımla 😊

Tüm sayfalar yüklendi.