nasıl kilo alabilirim 🤦😝🌼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan nasıl kilo alabilirim 🤦😝🌼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,393 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı nasıl kilo alabilirim 🤦😝🌼
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım inşallah babası gelsin artık akşamları canımız sıkılıyor diyor. Vaktinde gelsin minik kuzum 💕
Ooo ama daha çok var babası beklesin biraz annesi 🤭🤭. İnşallah vaktinde sağ salim al kuzum kucağına cümlemiz de yanın sıra inşallah 🤲🏻 ismin ne bu arada balım Benim Ayşenur 💕

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ne güzel genç anne 😊 napıyorsun çalışıyor musun evde misin
Sende gençsin kuzum yok gebelikten beri çalışmıyorum kuzum 🤭Ünidsn mezun olup evlendim diyebilirim sonra da gebelik oldu zaten 😂😂 çalışmaya fırsat olmadı oğlum doğsun hayırlısı ile büyüsün o zaman rabbim nasip ederse mühendislik bürosuna başvuru yapacam 🤲🏻

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Sende gençsin kuzum yok gebelikten beri çalışmıyorum kuzum 🤭Ünidsn mezun olup evlendim diyebilirim sonra da gebelik oldu zaten 😂😂 çalışmaya fırsat olmadı oğlum doğsun hayırlısı ile büyüsün o zaman rabbim nasip ederse mühendislik bürosuna başvuru yapacam 🤲🏻
İnşallah canım hayırlısı olsun ben de başlangıçta doktor çalışma dedi ikiz başladı benim belki biliyorsundur yazmıştım daha önce. Öyle bıraktım ben evdeyim

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnşallah canım hayırlısı olsun ben de başlangıçta doktor çalışma dedi ikiz başladı benim belki biliyorsundur yazmıştım daha önce. Öyle bıraktım ben evdeyim
Hayırlısı olsun kuzum seninde kaderin de ne varsa onu yaşıyorsun rabbim bu meleğini sag salim almanı nasıp etsin inşallah her şeyde vardır bir hayır 🤲🏻💕biliyorum kuzum bu arada

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Hayırlısı olsun kuzum seninde kaderin de ne varsa onu yaşıyorsun rabbim bu meleğini sag salim almanı nasıp etsin inşallah her şeyde vardır bir hayır 🤲🏻💕biliyorum kuzum bu arada
Aminnnn Aminn hepinizin inşallah canım benim konuşmak çok iyi geliyor burası halden anlayanlarla dolu. Elhamdülillah 💕😊

Tüm sayfalar yüklendi.