Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3veya 4 gün önce eczaneden normal gebelik testi aldım ve yaptım o anlık tek çizgi çıktı ve testi atmadım bugun dikkatimi çekti baktım 2 çizgi gördüm ama 2 çizgi okadar belirgin değildi sizce bu ne anlamına geliyor olursa bu ilk gebeliğin olacak oyuzden hiçbir şeyden anlamiyor
testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikası önemli ondan sonrası doğru değil sabah ilk idrarımla yap ilk 5 dakikası tek çizgi ise negatif iki çizgiyi ise pozitif ikinci çizgi silik bile olsa pozitif ama 5 dakikadan sonrası artık sayılmıyor
testi yaptıktan sonra ilk 5 dakikası önemli ondan sonrası doğru değil sabah ilk idrarımla yap ilk 5 dakikası tek çizgi ise negatif iki çizgiyi ise pozitif ikinci çizgi silik bile olsa pozitif ama 5 dakikadan sonrası artık sayılmıyor
3veya 4 gün önce eczaneden normal gebelik testi aldım ve yaptım o anlık tek çizgi çıktı ve testi atmadım bugun dikkatimi çekti baktım 2 çizgi gördüm ama 2 çizgi okadar belirgin değildi sizce bu ne anlamına geliyor olursa bu ilk gebeliğin olacak oyuzden hiçbir şeyden anlamiyorum