Sorum var Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz

• Konbuyu başlatan Beyza gül
  • Toplam 47 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza gül tarafından oluşturulan Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,365 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz
Konbuyu başlatan Beyza gül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Kız sen kaç gündür diyon ben 1 aya yakındır evdeyim. Dışarıyı unuttum çıktığım zaman ne tepki verecem bilmiyorum 😂 aaa birsürü iki ayaklı canlılar vaarr falan derim heralde 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Maaş konusunu hiç açma o bende ilk günden beri yok 🤦🏻‍♀️
Valla bende pek evde duymuyorum annem gilin evde yakın bize iki ev arasında geziyorum sürekli esimde bensiz hiçbir yere gitmez ztn tek benim mi evlat oda sorunları benimle çekiyor valla cnm😂😂😂 gece uyansam bile oda uyanacak nazimi çekmek istemez valla hemi ben sorun etmesem bile kaynanam oğlunu malamat eder kızı tek mi biraktin diye temizliğe bile elimi surdurmezler nasıl dogum yapacam bilmiyorum😃bide normal dogum 😊😊

Evet aşkım herşey bize düşüyor öyle kolaymi evi çevirmek oooo bir calisiyor. Bütün yük bizde daha ne istiyorlar 🤣🤣🤣
😂😂😂😂valla cnm benim tek yukum yatagimi duzlemek ohoooo oda bütün is resmen ztn çok zor geçiyor valla gebeligim😊😊

Ben 3 senedir aynı evde bir yabancıyla yaşıyorum sesim çıkmıyor 😂 mecbur olmadığımız sürece muhatap olmuyoruz birde dışarda gezmeyemi çıkacaz 😂
Valla iyiiyisiniz balim ben hayatta kabullenmem oyle 😂😂😂😂

Bugün bizimki bana yalvarır gibi konuştu beni ikna etmeye çalıştığı için öyle kibar öyle sevimliydi ki 🤗🤗 Ne desem he tamam derdi yani diyor ki köye tasinalim sadece üç sene söz veriyorum üç sene sonra yeniden merkeze döneceğiz ve evimizi alacağız sen nerden istersen dedi ama 😔 köy benim için eziyet ben orada nefes alamam napcam orada 🥺
Burda işi varsa cnm mecbur değilseniz gitme çünkü sonra daha gelmek istemez bence gitme derim ben

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.