Sorum var Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz

• Konbuyu başlatan Beyza gül
  • Toplam 47 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza gül tarafından oluşturulan Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,365 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ne iş yapıyorsunuz kızlar nerede çalışıyorsunuz
Konbuyu başlatan Beyza gül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
İnşaat mühendisiyim ama henüz işine başlayamadum ilk evlilik yüzünden erteledim şuanda 1 aylık bir oğluşum var o yüzden başlayamıyırym
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Serbest meslek erbabı 😂😂 oturduğumuz yerden maaş mis gibş demi Mervem 😂😂

Ağada budur paşada budur reiste budur 😂😂
Valla öyle ne kendimi yoracam istediğimi kavgaylada olsa aldırıyorum biraz çenem yoruluyor ama olsun 😂😂

Valla bende pek evde duymuyorum annem gilin evde yakın bize iki ev arasında geziyorum sürekli esimde bensiz hiçbir yere gitmez ztn tek benim mi evlat oda sorunları benimle çekiyor valla cnm😂😂😂 gece uyansam bile oda uyanacak nazimi çekmek istemez valla hemi ben sorun etmesem bile kaynanam oğlunu malamat eder kızı tek mi biraktin diye temizliğe bile elimi surdurmezler nasıl dogum yapacam bilmiyorum😃bide normal dogum 😊😊

😂😂😂😂valla cnm benim tek yukum yatagimi duzlemek ohoooo oda bütün is resmen ztn çok zor geçiyor valla gebeligim😊😊

Valla iyiiyisiniz balim ben hayatta kabullenmem oyle 😂😂😂😂

Burda işi varsa cnm mecbur değilseniz gitme çünkü sonra daha gelmek istemez bence gitme derim ben
Sen eşinin Sivaslı olduğuna eminmisin, yada benim eşimin memleketinde bir sorun var 😂 Ben hamile olduğum günden beri adam benimle yarışıyor benden çok hamile gibi davrandı hadi ben çocuk çıkaracam o ne çıkaracak merak ediyorum😂 benim bir yerim Ağrısa onun iki yeri ağrıyor, benden çok aşeriyor, bu ara tansiyon sorunum var yerimden kalkamıyorum dünyada bi hamile doğuracak olan senmi varsın dedi tuttu. Hadi gel de vurma bu adamı. Kaynanamıda hiç anlatmıyım o değişik bir yaratık insan diyemiyorum ona 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Valla öyle ne kendimi yoracam istediğimi kavgaylada olsa aldırıyorum biraz çenem yoruluyor ama olsun 😂😂

Sen eşinin Sivaslı olduğuna eminmisin, yada benim eşimin memleketinde bir sorun var 😂 Ben hamile olduğum günden beri adam benimle yarışıyor benden çok hamile gibi davrandı hadi ben çocuk çıkaracam o ne çıkaracak merak ediyorum😂 benim bir yerim Ağrısa onun iki yeri ağrıyor, benden çok aşeriyor, bu ara tansiyon sorunum var yerimden kalkamıyorum dünyada bi hamile doğuracak olan senmi varsın dedi tuttu. Hadi gel de vurma bu adamı. Kaynanamıda hiç anlatmıyım o değişik bir yaratık insan diyemiyorum ona 😂
😃😃😃😃valla sivaslilar cnm ilk başta esimde öyle yapacaktı tabi ben fırsat vermedim malamat edince haksiz da olsam üste çıkınca benim dediğim oldu sürekli tatlım kaynanam da şükür öyle bir dedigimi iki etmez ztn kızı yok bende yanında gelinim en kucugunun bide ztn senelerdir de alışkın di bana da huyuma da bizim evde kayinbabam ruh gibidir onun da pek hükmü yok ztn mesela benim kendi annem boya temizlik yapıyor ben böyle olduğum için yardim edemiyorum eşim sağolsun dünden beri elinden geleni yapıyor halilara bile girdi şimdi annemle😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
😃😃😃😃valla sivaslilar cnm ilk başta esimde öyle yapacaktı tabi ben fırsat vermedim malamat edince haksiz da olsam üste çıkınca benim dediğim oldu sürekli tatlım kaynanam da şükür öyle bir dedigimi iki etmez ztn kızı yok bende yanında gelinim en kucugunun bide ztn senelerdir de alışkın di bana da huyuma da bizim evde kayinbabam ruh gibidir onun da pek hükmü yok ztn mesela benim kendi annem boya temizlik yapıyor ben böyle olduğum için yardim edemiyorum eşim sağolsun dünden beri elinden geleni yapıyor halilara bile girdi şimdi annemle😂😂
Maşallah valla helal olsun sizinkilere benim kayın babamda ruh gibi sesi soluğu çıkmaz varlığıyla yokluğu belli değildir 😂 bizimkilerin soyu karstan geliyor demekki benimkilerin garipliği o yüzden 😂😂

Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah valla helal olsun sizinkilere benim kayın babamda ruh gibi sesi soluğu çıkmaz varlığıyla yokluğu belli değildir 😂 bizimkilerin soyu karstan geliyor demekki benimkilerin garipliği o yüzden 😂😂
Hmm karslilar inat derler cnm eee bizim sivas li da inat ondan oluyor demek ki sizin çekişmeli gebelik balim😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hmm karslilar inat derler cnm eee bizim sivas li da inat ondan oluyor demek ki sizin çekişmeli gebelik balim😂😂
Çekişmeli gebelik cümlesini baya sevdim tam bizlik 😂 tek fark işte benden çocuk çıkması bazen korkuyorum ben bebeği doğurduktan sonra adam oturup ağlar hani benden bişey çıkmadı diye 😂😂

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Çekişmeli gebelik cümlesini baya sevdim tam bizlik 😂 tek fark işte benden çocuk çıkması bazen korkuyorum ben bebeği doğurduktan sonra adam oturup ağlar hani benden bişey çıkmadı diye 😂😂
Olurmu olur valla cnn bazen çocuk gibi oluyor öyle erkekler bende sivri dilliyimdir hiç fırsat vermiyorum dara mi düştüm tableti alırım elime bu programa girerim hemen orda benim arkadaşlarım var beni daha çok düşünüp soruyor lar onlarla daha mutluyum derim hemen kiskandirma yolunu uygularım tabi ister istemez dediğim olur ondan sonra 😂😂😂😂

Aslında evin bütün işlerini yaptiracaksin cnm sen ne yapiyorsan hepsini 😀😀

Tüm sayfalar yüklendi.