Nebülazatör tavsiyesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep23 tarafından oluşturulan Nebülazatör tavsiyesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,610 kez görüntülenmiş, 226 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nebülazatör tavsiyesi
Konbuyu başlatan Zeynep23
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yavrum benim.yaaa kiyamam insallah geçicek kuzum biraz zaman sen duzenli ilavlarini ver Allahimin izniyle 1 haftaya toplanir insalah🤲🤲🙏🙏🙏🥺🥺🥺
İnşallah kuzum ya 🤲 toparlamazda ilerler diye korkuyorum 😔 arkadaşın çocuğu bu yüzden bir hafta hastanede yattı serum verdiler yavrucak mahvoldu. Ama ben ilk başladiginda bitkisel şeyler çok verdim 1 hafta idare etti baktım yine kötüleşiyor öyle götürdüm doktora o da ısrarla antibiyotik başlama dedi buharla düzelir dedi bakalım inşallah çabuk toparlar🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah yardımcimiz olsun
Amin canım amin🤲

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
İnşallah kuzum ya 🤲 toparlamazda ilerler diye korkuyorum 😔 arkadaşın çocuğu bu yüzden bir hafta hastanede yattı serum verdiler yavrucak mahvoldu. Ama ben ilk başladiginda bitkisel şeyler çok verdim 1 hafta idare etti baktım yine kötüleşiyor öyle götürdüm doktora o da ısrarla antibiyotik başlama dedi buharla düzelir dedi bakalım inşallah çabuk toparlar🤲

Amin canım amin🤲
Aslında antibiyotik alsaydı daha çabuk Belki iyileşebilirdi de biraz hani buhar olayı iyileşme süresini uzatıyor açıkçası İnşallah çabuk iyileşir kuzum

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aslında antibiyotik alsaydı daha çabuk Belki iyileşebilirdi de biraz hani buhar olayı iyileşme süresini uzatıyor açıkçası İnşallah çabuk iyileşir kuzum
Antibiyotik yazdı aldım ama buharı 4 gün ver dedi düzelmezse konuşalım durumu öyle başla dedi kuzum bende başlama taraftarı değilim aslında vücut direncini de düşürüyor yıpratıyor çocuğu bir yeri yaparken diğer yeri yıkıyor o yüzden düzelmezse mecbur başlıcam tabi

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Antibiyotik yazdı aldım ama buharı 4 gün ver dedi düzelmezse konuşalım durumu öyle başla dedi kuzum bende başlama taraftarı değilim aslında vücut direncini de düşürüyor yıpratıyor çocuğu bir yeri yaparken diğer yeri yıkıyor o yüzden düzelmezse mecbur başlıcam tabi
Haklısın kuzum inşallah hiç antibiyotiğe gerek kalmadan bir an önce toplanır Dualarım sizinle

Evet yaptım canım 2.5 aylık kızım var evim ağır hasarlı yıkılacak
Oy maşallah Adını ne koydun💜
cidden mi Allah'ım Hakkınızda hayırlısını versin kuzum benim inşallah daha güzel olacak emin ol🤲🙏💜

Tüm sayfalar yüklendi.